S 

Sol
Gość
monisia - mam pustki na koncie więc tu Ci napiszę - w drugim trymestrze możesz Strepsils, Propolki, Halset, Tantum verde i inne co na Ciebie działają normalnie  Nie ma przeciwwskazań na żadnych bo wszystko działa miejscowo :-) Zdrówka :-)
 Nie ma przeciwwskazań na żadnych bo wszystko działa miejscowo :-) Zdrówka :-)
Emi wreszcie usnęła i leży w wózeczku, Karola bajki ogląda a ja mam chwilę dla siebie zeby pomyśleć co na obiad bo nie mam weny ostatnio do gotowania, rozleniwiłam się ostatnio bo mąż gotował (albo odgrzewaliśmy obiadki od teściowej
 (albo odgrzewaliśmy obiadki od teściowej  )
) 

Nie ma przeciwwskazań na żadnych bo wszystko działa miejscowo :-) Zdrówka :-)
 Nie ma przeciwwskazań na żadnych bo wszystko działa miejscowo :-) Zdrówka :-)Emi wreszcie usnęła i leży w wózeczku, Karola bajki ogląda a ja mam chwilę dla siebie zeby pomyśleć co na obiad bo nie mam weny ostatnio do gotowania, rozleniwiłam się ostatnio bo mąż gotował
 (albo odgrzewaliśmy obiadki od teściowej
 (albo odgrzewaliśmy obiadki od teściowej  )
) 

Po za tym co badanie to inna diagnoza - mi doświadczona położna stwierdziła wody rzekome a gin udowodnił godzinę później że to jednak płodowe - kwestia podejścia i badania i ułożenia maluszka. Mi Emi główką korek robiła co zmyliło położną ale nie gina
 Po za tym co badanie to inna diagnoza - mi doświadczona położna stwierdziła wody rzekome a gin udowodnił godzinę później że to jednak płodowe - kwestia podejścia i badania i ułożenia maluszka. Mi Emi główką korek robiła co zmyliło położną ale nie gina  Już widzę ten rachunek za ogrzewanie
 Już widzę ten rachunek za ogrzewanie  ale co tam - czego się dla dziecka nie robi
 ale co tam - czego się dla dziecka nie robi