reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

EWCIA - to prosze nie panikowac - wszystko jest dobrze i tak zostanie:tak::tak::tak:
No to wrzuce wam kilka fotek...Pierwsza z Sylwestra, a nastepne to mój brzucho....:-D
Zdj&#281;cie305.jpgZdj&#281;cie311.jpgZdj&#281;cie308.jpg

reklama
no i ja zaraz musze iść Ale połozyć spać... dziś wstała mi po 5 wiec ja nie pospałam sobie bo jeszcze o 1:30 nie zasnęlam a po 4 juz u mnie w łóżku Ala była...

szczęśliwa ale Kuba się zmienia... rosnie chlop jak trzeba

a Emilka to mi moją Ale przypomina, taka mała kluseczka :) a jak Karoli siostra do gustu przypadła?

ewcia no widzisz, rusza sie jak podjesz sobie... to mały pasibrzuszek jest ;) a brzuszek już spory jest :)

monisia i Twój też dosyc pokaźny ;)

ja to mojego nie fotografuje bez odzienia bo mam rozstepy i to duże... niby od samego poczatku smarowalam sie kremami i oliwką, ale i tak nic to nie dało...

Ostatnia edycja:
Maran - a no zmienia zmienia :):) ja tego aż tak bardzo nie widzę ale mówią mi ludzie dookoła :) jak przychodzą do nas że rośnie i z dnia na dzień jest papuśniejszy :p
Monisia , Ewcia - dziękuje ...:**
Monisia - ty brzuchasku :):) ślicznie

no i ja zaraz musze iść Ale połozyć spać... dziś wstała mi po 5 wiec ja nie pospałam sobie bo jeszcze o 1:30 nie zasnęlam a po 4 juz u mnie w łóżku Ala była...

szczęśliwa ale Kuba się zmienia... rosnie chlop jak trzeba

a Emilka to mi moją Ale przypomina, taka mała kluseczka :) a jak Karoli siostra do gustu przypadła?

ewcia no widzisz, rusza sie jak podjesz sobie... to mały pasibrzuszek jest ;) a brzuszek już spory jest :)

monisia i Twój też dosyc pokaźny ;)

ja to mojego nie fotografuje bez odzienia bo mam rozstepy i to duże... niby od samego poczatku smarowalam sie kremami i oliwką, ale i tak nic to nie dało...

Dzieki kochana - ja rozstepów własnie na brzuchu nie miewam..tylko uda i piersi!!!!
Kochane rozmawiałam z MARYLKA - kazała Was pozdrowic i mówiła ze wraca do nas normalnie juz od poniedzialku:))))

Monisia- twój brzusio też śliczny!!!

Maran- K. mówi, że po mamusi taki głodomor...

co do rozstępów, odpukać smaruję się tylko oliwką i na razie nie mam...
moja siostra nie smaruje się wcale i ani jednego nie ma, a to jej 2 ciąża...
w poprzedniej też nie miała...

chyba należymy do tych co nie będą posiadać...
choć jeszcze nie chwalę dnia przed zachodem słońca hahaha

ale nawet jak będą, to trudno...
oby Maluch urodził się w terminie i zdrowy :))

Ostatnia edycja:
Kinga przykro mi trzymaj sie:-(

Szcześliwa Mały Słodziak ;-):happy2:

Monisia w takim razie przepraszam za pomyłke:tak:

Ja lece do wanny i mam spotkać sie z psiapsiółą po przeglądać jakieś ubranka bo ma dla mnie dla Małego:-)

cześć babeczki moje,

ja dziś o dziwo wcześniej zaglądam do was, bo poległam. monisia witaj w klubie. Mam katar, kaszel i boli mnie gardło.
Na szczęście F miał wczoraj wolne i nie odsypia nocki, więc zajął się Karolkiem. A ja wysmarowałam się pulmexem, owinęłam szaliczkiem, zapodałam drosetux i tantum verde i leżę !!!
Odrywa mi się jak staremu dziadowi po 50 latach palenia...

sorbuś, tak oby do 19-go. A miałam ci napisać wczoraj, ale padłam po tym sprzątaniu jak pies, że mój cały czas daje do wiwatu. Wiadomo, że miejsca na brykanie już nie ma, ale za to daje takie kopniaki, że można się zgiąć w pół.

sol, szczęśliwa, my tu codziennie świeże fotki poprosimy !!! dzieciaki słodkie jak miód.

Maranka, a twój brzusio śliczny i nie ma się czego wstydzić kochana, ja jeszcze o twoją fotkę przed rozpakowaniem poproszę.
ewcia, twój brzusio rośnie, więc to dobry znak. Ugłaskaj Krzysia.

Marylka pozdrawiam, jeśli nas podczytujesz !!!!

pozostałe babeczki też ściskam mocno.

Kinga, przykro mi bardzo... nigdy nie wiem co powiedzieć w takich sytuacjach.

Witam się tylko i zmykam z małą do przychodni ... dziwne to wszystko :confused: gorączka od czasu do czasu pojawia się i sama znika ... kaszel coraz gorszy ... a poza tym młoda wesoła, uśmiechnięta, śpi i je dobrze :confused: nie kumam, więc jadę sprawdzić ...

Kinia, tulam najmocniej jak potrafię !!!
Sol, Emi śliczna !!!!!!!!!!!
Szczęśliwa, Kubuś też cudny !!! widać, że lubi spacerki :tak:
Monisia, śliczny brzuszek !!!
Ewcia, Twój też super !!! i jaki duuuży :-) setka to już na prawdę niezły wynik ;-)

reklama
Marta- :* Krzyś pogłaskany

jeszcze tylko umyć podłogi, poprasować i KONIEC:-):-)

Drugie pranie się robi, sosik dochodzi, ziemniaczki czekają, aż K. da znać, żeby wstawić, kurze pościerane, podłogi odkurzone, a kręgosłup wysiada...:sorry2:

Trzeba odpocząć chwilkę:tak:

Do góry