reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Ale tu dzisiaj spokojnie :happy:

Musia trzymam && żeby z pracą było ok. A z piersiami też tak miałam, zaczynają rosnąć prawdopodobnie:happy:

Sol My właśnie testujemy lapka bo kupujemy na 99% od przyjaciela:happy:

reklama
musia, ja też czułam takie mrowienie w piersiach, wg mnie to normalne. A za pracę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte.

szczęśliwa, ja od początku podawałam herbatkę koperkową, a jak było gorzej to pomagały nam kropelki esputicon i masażyk.

sol, kuruję się jak mogę, mam nadzieję, że pomoże. Tak to jest jak jednego dnia siedzę z małym na dworzu i jest - 10 stopni, a drugiego 4 na plusie.

hej kochane ja sie witam ale nie nadrabiam bo nie ma szans żebym nadążyła za wami teraz :( , w pon powinnam już być normalnie na razie mam mega lenia i nic mi sie niechce :(

Sol testowałam wczoraj ten detektor działa bo Kamila serducho było słychać :) dzidzi nie znalazłam ale może następnym razem sie uda :) ale w nocy mnie chyba skopało że go chciałam podsłuchać :) bo pamiętam jak przez mgłe że mnie boało i myślałam że mam chory wyrostek i przyłożyłam ręke i poczułam lekkiego kopniaka wiec to raczej dzidzia ale taka byłam zaspana że pewności nie mam czy to była jawa czy sen :)

no dobra troche nadrobiłam :)
marta - no zasadniczo to najpierw jeden cyc, pielucha i drugi cyc i spać :-D Ale tak miałam z Karolą i Emi taka sama :-p W dzień się trochę popatrzy (do godzinki) i w sumie to je i śpi :-p

sorbuś - lepiej iść na ktg i spanikować niż żałować :tak: Karoli moja panika tyłek uratowała :-( :sorry: Więc jak jutro też będzie mało się ruszać to idź ją podejrzeć do szpitala na usg i ktg :tak: Emi do samego końca mi dawała regularny wpierdziel po nerach albo żebrach :tak:

Porobiłam sobie porządków tak że trzy wory śmieci wywaliłam :-p I odzyskałam dwie półki w szafie :szok: Niesamowite jakim człowiek jest chomikiem :no: A te porządki to ja chyba pod ten mój prezent robię bo mi M lapka obiecał :-D Wreszcie moje małe marzenie się zrealizuje :-D Tym bardziej że mamy ekstra okazję na super cenę - prawie za grosze nowiutki sprzęt :tak:
Spadam sobie jogurcik wszamać :-D
167557_188838327794591_100000052740911_709251_1115457_n.jpg
piękną masz ta córcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja już chcem mojego kawalera :)

Nie wiem czy wszystkie już wiecie... pisałam na Fb i na zamknietym
straciłam mojego okruszka.. :( nie ukrywam że mi bardzo źle. potrzeba troche czasu.

Sol ładną masz córeczkę,słodka jest.

pozdrawiam was
tulam mocno :( wiem jak długo czekałaś na to szczęście a teraz coś takiego :(:(

Wpadłam jeszcze na chwilkę z kawusią, bo zaraz czeka mnie kupa roboty...

Maran
- dziękować :*

Krzyś pobudził się po jajecznicy tatusia:-D
już jestem spokojna:tak:

Sol- i jeszcze ode mnie proszę utulić Emi:tak:
nie mogę się napatrzeć:zawstydzona/y:
a Karolcię ucałować:-)

Szczęśliwa- i Kubusia proszę utulić :))
ależ te dzieciaczki są słodkie... :)

a oto moje magiczne 100 cm :-D:-D
piękny brzuszek masz :)

EWCIA - to prosze nie panikowac - wszystko jest dobrze i tak zostanie:tak::tak::tak:
No to wrzuce wam kilka fotek...Pierwsza z Sylwestra, a nastepne to mój brzucho....:-D
Zobacz załącznik 315498Zobacz załącznik 315499Zobacz załącznik 315500
ty też :) no i wystrzałowo wyglądałaś w sylwka :) ja paradowałam w dresach :)

maranka ja sobie zażyczyłam szparagową na dziś :)

Witam Kochane!!!!
MARYLKO - super ze jestes!!!!:tak:
Moj mezus z moja córcia zrobili Nam ( mi i Dzidziusiowi) dzisiaj niespodzianke rano i upiekli drożdzówki z kruszonka!!!!!:tak:Mmmmmm....sa tacy kochani!!!!!:-D
MARAN - za mna szczawiowa chodzi chyba z 2 tyg ale tesciowa wyjechala do Niemiec a ja nie znam przepisu....jak mozesz to wrzuc mi przepis, prosze!!!!:tak:

Ostatnia edycja:
monisia ja tez nie znam żadnego sprawdzonego i wzięłam z internetu :) i zrobiłam w sumie tak, że ugotowalam wywar z miesa i warzyw (marchewka pietruszka, seler i por) jak mieso było miekkie dodałam szczaw ze słoika,przyprawy i później zaprawiłam troche smietaną z mąką posypałam troszke świerzym koperkiem i tyle... a oddzielnie ugotuje ziemniaki...

reklama
hej babeczki,

ja piorę i gotuję (dziś mnie wzięło na ogórkową), zaraz biorę się za prasowanie. Chłopaki moje mają swój dzień i zniknęli.

spadam bo robotka czeka.

pozdrawiam

Do góry