reklama
M
musia05
Gość
Misia hej a z piersiami to w ciazy aczelo ci sie tak robic?
zapmarta
Karolkowa mama
musia, ja też czułam takie mrowienie w piersiach, wg mnie to normalne. A za pracę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte.
szczęśliwa, ja od początku podawałam herbatkę koperkową, a jak było gorzej to pomagały nam kropelki esputicon i masażyk.
sol, kuruję się jak mogę, mam nadzieję, że pomoże. Tak to jest jak jednego dnia siedzę z małym na dworzu i jest - 10 stopni, a drugiego 4 na plusie.
szczęśliwa, ja od początku podawałam herbatkę koperkową, a jak było gorzej to pomagały nam kropelki esputicon i masażyk.
sol, kuruję się jak mogę, mam nadzieję, że pomoże. Tak to jest jak jednego dnia siedzę z małym na dworzu i jest - 10 stopni, a drugiego 4 na plusie.
maryla86
Fanka BB :)
hej kochane ja sie witam ale nie nadrabiam bo nie ma szans żebym nadążyła za wami teraz
, w pon powinnam już być normalnie na razie mam mega lenia i nic mi sie niechce 
Sol testowałam wczoraj ten detektor działa bo Kamila serducho było słychać
dzidzi nie znalazłam ale może następnym razem sie uda
ale w nocy mnie chyba skopało że go chciałam podsłuchać
bo pamiętam jak przez mgłe że mnie boało i myślałam że mam chory wyrostek i przyłożyłam ręke i poczułam lekkiego kopniaka wiec to raczej dzidzia ale taka byłam zaspana że pewności nie mam czy to była jawa czy sen 
Sol testowałam wczoraj ten detektor działa bo Kamila serducho było słychać
maran-atha
witajcie babeczki
ja od rana gotuje zupe szczawiową...
ja od rana gotuje zupe szczawiową...
maryla86
no dobra troche nadrobiłam 

wiem jak długo czekałaś na to szczęście a teraz coś takiego 

no i wystrzałowo wyglądałaś w sylwka
ja paradowałam w dresach
maranka ja sobie zażyczyłam szparagową na dziś
piękną masz ta córcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja już chcem mojego kawaleramarta - no zasadniczo to najpierw jeden cyc, pielucha i drugi cyc i spaćAle tak miałam z Karolą i Emi taka sama
W dzień się trochę popatrzy (do godzinki) i w sumie to je i śpi
![]()
sorbuś - lepiej iść na ktg i spanikować niż żałowaćKaroli moja panika tyłek uratowała :-(
Więc jak jutro też będzie mało się ruszać to idź ją podejrzeć do szpitala na usg i ktg
Emi do samego końca mi dawała regularny wpierdziel po nerach albo żebrach
Porobiłam sobie porządków tak że trzy wory śmieci wywaliłamI odzyskałam dwie półki w szafie
Niesamowite jakim człowiek jest chomikiem
A te porządki to ja chyba pod ten mój prezent robię bo mi M lapka obiecał
Wreszcie moje małe marzenie się zrealizuje
Tym bardziej że mamy ekstra okazję na super cenę - prawie za grosze nowiutki sprzęt
Spadam sobie jogurcik wszamać
![]()
tulam mocnoNie wiem czy wszystkie już wiecie... pisałam na Fb i na zamknietym
straciłam mojego okruszka..nie ukrywam że mi bardzo źle. potrzeba troche czasu.
Sol ładną masz córeczkę,słodka jest.
pozdrawiam was
piękny brzuszek maszWpadłam jeszcze na chwilkę z kawusią, bo zaraz czeka mnie kupa roboty...
Maran- dziękować :*
Krzyś pobudził się po jajecznicy tatusia
już jestem spokojna
Sol- i jeszcze ode mnie proszę utulić Emi
nie mogę się napatrzeć
a Karolcię ucałować:-)
Szczęśliwa- i Kubusia proszę utulić)
ależ te dzieciaczki są słodkie...
a oto moje magiczne 100 cm![]()
ty teżEWCIA - to prosze nie panikowac - wszystko jest dobrze i tak zostanie
No to wrzuce wam kilka fotek...Pierwsza z Sylwestra, a nastepne to mój brzucho....
Zobacz załącznik 315498Zobacz załącznik 315499Zobacz załącznik 315500
maranka ja sobie zażyczyłam szparagową na dziś
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Witam Kochane!!!!
MARYLKO - super ze jestes!!!!
Moj mezus z moja córcia zrobili Nam ( mi i Dzidziusiowi) dzisiaj niespodzianke rano i upiekli drożdzówki z kruszonka!!!!!
Mmmmmm....sa tacy kochani!!!!!
MARAN - za mna szczawiowa chodzi chyba z 2 tyg ale tesciowa wyjechala do Niemiec a ja nie znam przepisu....jak mozesz to wrzuc mi przepis, prosze!!!!
MARYLKO - super ze jestes!!!!

Moj mezus z moja córcia zrobili Nam ( mi i Dzidziusiowi) dzisiaj niespodzianke rano i upiekli drożdzówki z kruszonka!!!!!
Mmmmmm....sa tacy kochani!!!!!
MARAN - za mna szczawiowa chodzi chyba z 2 tyg ale tesciowa wyjechala do Niemiec a ja nie znam przepisu....jak mozesz to wrzuc mi przepis, prosze!!!!

Ostatnia edycja:
maran-atha
monisia ja tez nie znam żadnego sprawdzonego i wzięłam z internetu
i zrobiłam w sumie tak, że ugotowalam wywar z miesa i warzyw (marchewka pietruszka, seler i por) jak mieso było miekkie dodałam szczaw ze słoika,przyprawy i później zaprawiłam troche smietaną z mąką posypałam troszke świerzym koperkiem i tyle... a oddzielnie ugotuje ziemniaki...
reklama
zapmarta
Karolkowa mama
hej babeczki,
ja piorę i gotuję (dziś mnie wzięło na ogórkową), zaraz biorę się za prasowanie. Chłopaki moje mają swój dzień i zniknęli.
spadam bo robotka czeka.
pozdrawiam
ja piorę i gotuję (dziś mnie wzięło na ogórkową), zaraz biorę się za prasowanie. Chłopaki moje mają swój dzień i zniknęli.
spadam bo robotka czeka.
pozdrawiam