S
Sol
Gość
Marcin miał dzisiaj wszystko pozałatwiać rano a nie załatwił prócz informacji nic
Za to jak wrócił poszłyśmy z Karolą na zakupy, niestety nie do końca udane bo miała być lampka nocna ale nie było żadnej ładnej dziecięcej
Za to kupiłam wędlin i mięs i pełny wór warzyw i owoców - trza się zdrowo odżywiać
A wczoraj albo się czymś strułam albo mnie po marchewce pogoniło i Emi też niestety :-(
Dziękujemy za komplementy
ewcia, monisia - ja z Karolą do 37 tygodnia miałam śliczny brzuszek a jak poszło jednego dnia to mam zebre do dzisiaj
na szczęście z drugiej mi niewiele doszło
więc nie chwalić dnia ... 
marta - to zdrowiej nam szybciutko bo przed porodem masz być zdrowa jak wół
Moje dziecię dzisiaj bardzo malutko je
za to w nocy nadrabia. Wieczorkiem mamy zamiar się powerandować bo plusik na termometrze trzeba wykorzystać ile się da
Bo po 10-tym będziemy musieli z nią wyjść a nie chcę bez werandowania
Siedzi u M na rękach
A teraz spadam kończyć gulasz i ziemniaczki bo mi Karola marudzi ze głodna
tak to jest jak się późno mięso rozmrozi bo mąż niezdecydowany co chce na obiad 
Jupiiiiii mąż mi dzisiaj zdejmie szwy
Mam zgodę mojego gina
Bo już 8 doba mi leci więc spoko 
Za to jak wrócił poszłyśmy z Karolą na zakupy, niestety nie do końca udane bo miała być lampka nocna ale nie było żadnej ładnej dziecięcej
Za to kupiłam wędlin i mięs i pełny wór warzyw i owoców - trza się zdrowo odżywiać
A wczoraj albo się czymś strułam albo mnie po marchewce pogoniło i Emi też niestety :-( Dziękujemy za komplementy

ewcia, monisia - ja z Karolą do 37 tygodnia miałam śliczny brzuszek a jak poszło jednego dnia to mam zebre do dzisiaj
na szczęście z drugiej mi niewiele doszło
więc nie chwalić dnia ... 
marta - to zdrowiej nam szybciutko bo przed porodem masz być zdrowa jak wół

Moje dziecię dzisiaj bardzo malutko je
za to w nocy nadrabia. Wieczorkiem mamy zamiar się powerandować bo plusik na termometrze trzeba wykorzystać ile się da
Bo po 10-tym będziemy musieli z nią wyjść a nie chcę bez werandowania
Siedzi u M na rękach
A teraz spadam kończyć gulasz i ziemniaczki bo mi Karola marudzi ze głodna
tak to jest jak się późno mięso rozmrozi bo mąż niezdecydowany co chce na obiad 
Jupiiiiii mąż mi dzisiaj zdejmie szwy
Mam zgodę mojego gina
Bo już 8 doba mi leci więc spoko 
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wogole jakas nerwowa dzisiaj jestem, ehh.... az Adrian mi meliske proponowal :-( No ale bylam na zakupach, kupilam soie oliwke dla dzieci na rozstepy, bede juz niedlugo smarowac brzuszek
a teraz cztery takie do 5mm więc luzik bo szybciej się wchłaniają