reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Marcin miał dzisiaj wszystko pozałatwiać rano a nie załatwił prócz informacji nic :-p Za to jak wrócił poszłyśmy z Karolą na zakupy, niestety nie do końca udane bo miała być lampka nocna ale nie było żadnej ładnej dziecięcej :dry: Za to kupiłam wędlin i mięs i pełny wór warzyw i owoców - trza się zdrowo odżywiać :-p A wczoraj albo się czymś strułam albo mnie po marchewce pogoniło i Emi też niestety :-(

Dziękujemy za komplementy :tak:

ewcia, monisia - ja z Karolą do 37 tygodnia miałam śliczny brzuszek a jak poszło jednego dnia to mam zebre do dzisiaj :-p na szczęście z drugiej mi niewiele doszło :-p więc nie chwalić dnia ... :-D

marta - to zdrowiej nam szybciutko bo przed porodem masz być zdrowa jak wół :tak:

Moje dziecię dzisiaj bardzo malutko je :dry: za to w nocy nadrabia. Wieczorkiem mamy zamiar się powerandować bo plusik na termometrze trzeba wykorzystać ile się da :tak: Bo po 10-tym będziemy musieli z nią wyjść a nie chcę bez werandowania :no: Siedzi u M na rękach :-p A teraz spadam kończyć gulasz i ziemniaczki bo mi Karola marudzi ze głodna :sorry: tak to jest jak się późno mięso rozmrozi bo mąż niezdecydowany co chce na obiad :dry:

Jupiiiiii mąż mi dzisiaj zdejmie szwy :-D Mam zgodę mojego gina :-D Bo już 8 doba mi leci więc spoko :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam sie...

Ja dzisiaj niestety do pracy musiałam isc, wiem ze niektorzy maja wolne... :baffled: Wogole jakas nerwowa dzisiaj jestem, ehh.... az Adrian mi meliske proponowal :-( No ale bylam na zakupach, kupilam soie oliwke dla dzieci na rozstepy, bede juz niedlugo smarowac brzuszek:-D

Ide poczytac co u was...

KingaPrzykro mi :-(

Sol, Szczesiwa dzieci slodziaki :-D

A my mozemy zostac na lodzie, bo u Adriana jakis nowy szef ma wejsc i moze zrobic przesiew pracownikow, wiec Adrian moze stracic prace. :-( A z mojej pensji sie nie utrzymamy, bo to taka praca tylko dla przyjemnosci, bo z A pensji spokojnie by nam starczylo ... Ehh... mam nadzieje ze sie wyjasni. Przepraszam ze wam narzekam, ale nawet nie mam sie komu wygadac. :-(

Szczęśliwa synek krośnie w oczach!

Sol a twoja córcia pyza śliczna, jak ja wam zazdroszczę, że macie już maleństwa przy sobie a nie w... Ech...
A jak te paskudne hemoroidy w czasie parcia, dają znać o sobie? Że po porodzie, nie wątpię :dry:
Ewcia a czemu ty podłogi myjesz, odkurzasz ?? A oberwać chcesz??
Marcepanku dołączam się do trzymających kciuki, dacie radę! W ogóle jakieś nowe wieści są?

My wiemy, że będzie druga buła, także dołączam do podwójnych panienek :-)

Hope - podczas parcia to i nacięcia się nie czuje, ale jak spróbujesz wstać po porodzie to strasznie o sobie dają znać niezależnie od wielkości :dry: Po Karoli miałam takiego jednego wielkości jaja kurzego :szok: a teraz cztery takie do 5mm więc luzik bo szybciej się wchłaniają :tak: A ja chwilami chciałabym mieć ją jeszcze w brzuchu a potem stwierdzam że chyba jestem pier..ta :-D

musia - będzie dobrze, nam też groziła skrajna ruina bo M miał ryzyko stracenia obu etatów jednocześnie a jakoś wyszło tak że będzie ok w obu robotach a w jednej nawet będą lepsze warunki prawdopodobnie bo kontrakt wyższy dostaną :tak: Trzymam kciuki żeby i u was się ułożyło dobrze :tak: A komu masz smęcić jak nie nam? Ja smęciłam i wysmęciłam że jest lepiej, któraś z dziewczyn też tak zrobiła (w sprawie pracy) i jest ok :tak:

Karola wykąpana, Emi nadal śpi ale słyszę ze zaczyna się rozbudzać więc może niedługo sobie pocycujemy :-p Marcin nie wiadomo kiedy wróci bo komp tamten jest dosyć ciężki do zrobienia za to będziemy wiedzieć za pół godzinki czy uda nam się kupić lapka i w jakiej kwocie się ostatecznie zmieścimy i czy ew nie weźmiemy dwóch bo Marcina lapek zaczyna coś szwankować po 3 latach intensywnego użytkowania :sorry: Zaraz też muszę się zabrać za porządkowanie szafy Karoli i przebranie ciuszków bo od jesieni nie zrobiłam przebierki a ciuchy za małe zaczynają się robić :-p I zastanawiam się nad zamianą szafki Karoli na taką ładną komódkę:
K019 Komoda JULIA K12D5S, szafka PROMOCJA- TAIJA28 (1399582644) - Aukcje internetowe Allegro

Sol dzieki, mam nadzieje ze sie ulozy, jak nie to A bedzie szukał pracy, ja bede musiala poszukac bardziej platnej a z moich planow zrezygnowania z pracy po urodzeniu sie dzieciatka nici. Mama bedzie musiala siedziec z dwojka dzieci, a nie chce jej tak obciazac :-( Mamy podobna komode, tylko w ciemnym kolorze, bo ogolnie mamy ciemne meble i po 3 latach zaczela sie psuc, tzn. drzwiczki odpadaja :dry:

Nie strasz :-D Ja moje meble w kuchni sama składałam - jeszcze stoją :-p
A z suwaczkiem musisz poczekać bo serwer gdzie jest strona ma problemy z połączeniami :dry:

DSC04709.jpg
hej kochane KUba ma dzisiaj spanie na zawołanie nawet jak sie idziemy pluskać :p oto dowód na załączonym zdjęciu hi hi ...:)
Jestem padnięta dzisiaj dał mi trochę w kość nie może sobie poradzić z puszczaniem bączków .... jutro jade po herbatkę koperkową :) mam nadzieje że mu ulży :)

Szczesliwa Kuba slodziak ;* A po herbatce koperkowej powinno mu ulzyc:tak:

Dziewczyny, dzisiaj mi zaczela mrowic prawa piers. Nie wiecie moze co to moze oznaczac?:baffled:

reklama
Do góry