Dzień Dobry Mamusie

Ja dzisiaj miałam cieżką noc:-( Cały czas sie budziłam do toalety, do tego wzdecia i brzuch bolał, Misiek chrapał a nigdy tego nie robi:-( i pies cały czas chodził mi nad albo pod głową... Nerwy prawie puściły ale w końcu wstałam zjadłam śniadanie i teraz popijam cherbatke i Was troszke nadrabiam.
Ja mam dzisiaj na 16.30 wizyte u ginki i troszke sie denerwuje co powie bo ma bardzo podwyższoną glukoze:-( Sama już zaczełam diete i mam nadzieje, że wszystko bedzie dobrze.
Macie może jakąś fajną i "wyraźną" diete dla kobiet z cukrzycą ciążową??
Poza tym musimy podjąć decyzje czy zostajemy w tym mieszkaniu i je wyremontować czy też bardziej opłaca sie wynająć póki co... Musimy obliczyć ile bedzie nas kosztować remont...
Łóżeczka dla Wojtusia nie kupujemy bo Teściowa nam daje po Braciszku Miśka a Mały już z niego wyrasta. To jest takie łóżeczko --> 
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC HAPPY DE LUX 2POZIMY (1396939355) - Aukcje internetowe Allegro     Nie dokładnie ale właśnie taki kojec z przewijakiem tylko fajniejszy kolor, wzór i kształt

Także z jednorazowo wiekszego wydatku bedzie wózek a zastanawiamy sie nad X-Landerem. Znacie może te wózki?? Teściowa nam co prawda chce dać spacerówke ale My chcemy coś lepszego, nowocześniejszego i 3w1. A wiecej niż 2 tyś nie chcemy dawać.
Wojtunio kopie dzisiaj od rana chociaż przez ostatnie 2 dni troche leniuchował ale może inaczej sie ułożył bo jak mnie kopał to czułam jakby tak od środka z drugiej strony po pecherzu

Dzisiaj idziemy do kina na Weekend:-)
To tyle w skrócie u nas teraz postaram sie troche odpisac co tam zapamietałam
 Sol
Sol super, że Emi taki aniołeczek i żadko Cie budzi w nocy. A sama jak sie czujesz po porodzie??
Maran, Sorbek, Zapmarta  już za chwile Wy bedziecie tulić swoje maluszki:-) Jak sie czujecie ??
monisia2506  Monisia wczoraj albo przed wczoraj 
Mama jeszcze pisała, że skórcze z 20 zaczeły sie pojawiać co 25 min. Poza tym żadnych wieści nie było. 
Mama ma z Marcepankiem kontakt i jak coś wie od razu nam pisze.
Dziewczyny a 
Createdbylove też już długo nie ma. Wiecie coś czy ja coś przegapiałam??