M 

musia05
Gość
jsorbek to dobrze ze mała troche sie poruszała. Ja tez slyszalam ze pod koniec ciazy mozna mniej czuc ruchydziecka, chociaz Patryka czulam do konca bardzo, bo mu wiecznie niewygodnie bylo i sie kopal  A jak bedzie miała na imie? Wybacz ale nie doczytałam...
 A jak bedzie miała na imie? Wybacz ale nie doczytałam...
marta no, no to sie narobilas I to w 9 msc - podziwiam ;-);-) A co do przewijania w nocy to nie zazdrosc sol bo ty nim sie obejrzysz to bedziesz to robic
 I to w 9 msc - podziwiam ;-);-) A co do przewijania w nocy to nie zazdrosc sol bo ty nim sie obejrzysz to bedziesz to robic  Teraz to juz tylko chwilka ;-)
 Teraz to juz tylko chwilka ;-)
Wlasnie dzwonila tesciowa. Zaczela mi gadac o porodzie, o tym jak ona rodzila Adriana i jakie ona miala straszne przezycia No ale to bylo 27 lat temu pozatym ja mam juz syna wiec wiem co mnie czeka
 No ale to bylo 27 lat temu pozatym ja mam juz syna wiec wiem co mnie czeka Niezle mnie przestraszyla:-( Tesciowe sa zawsze takie wredne? :-(
 Niezle mnie przestraszyla:-( Tesciowe sa zawsze takie wredne? :-(

marta no, no to sie narobilas
 I to w 9 msc - podziwiam ;-);-) A co do przewijania w nocy to nie zazdrosc sol bo ty nim sie obejrzysz to bedziesz to robic
 I to w 9 msc - podziwiam ;-);-) A co do przewijania w nocy to nie zazdrosc sol bo ty nim sie obejrzysz to bedziesz to robic  Teraz to juz tylko chwilka ;-)
 Teraz to juz tylko chwilka ;-)Wlasnie dzwonila tesciowa. Zaczela mi gadac o porodzie, o tym jak ona rodzila Adriana i jakie ona miala straszne przezycia
 No ale to bylo 27 lat temu pozatym ja mam juz syna wiec wiem co mnie czeka
 No ale to bylo 27 lat temu pozatym ja mam juz syna wiec wiem co mnie czeka Niezle mnie przestraszyla:-( Tesciowe sa zawsze takie wredne? :-(
 Niezle mnie przestraszyla:-( Tesciowe sa zawsze takie wredne? :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora: 

W dzień się trochę popatrzy (do godzinki) i w sumie to je i śpi
 W dzień się trochę popatrzy (do godzinki) i w sumie to je i śpi  Niesamowite jakim człowiek jest chomikiem
 Niesamowite jakim człowiek jest chomikiem  A te porządki to ja chyba pod ten mój prezent robię bo mi M lapka obiecał
 A te porządki to ja chyba pod ten mój prezent robię bo mi M lapka obiecał  

a i byliśmy w kinie na Weekendzie --> POLECAM:-)
 a i byliśmy w kinie na Weekendzie --> POLECAM:-)