reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Ewelinko ciesze sie bardzo ze sie odezwalas bo tez myslalam co u Ciebie :*
Nic sie nie martw bedzie ok :) Moja mama z moim bratem jak byla w ciazy tez miala szwy zakladnane ale ona miala inna przyczyne bo lozysko przodujace i krwawic zaczynala....ale wszystko bylo dobrze.
Ja tez mam wizyte 17 stego wiec prosze Ty trzymaj kciuki za mnie a ja bede za Ciebie :)))
Co do wagi ja tez niewiele przytylam ale "taka moja uroda" ze ogolnie szczupla jestem i moge sie obzerac a i tak doslownie tylko g.... z tego jest;-)

Sciskam pozostale babeczki z rana:)

reklama
ewelcia - ja nie miałam nic zakładanego ani przy Karoli ani przy Emilce. Wszystko zależało od tego czy rozwarcie się będzie powiększać czy nie. U mnie niezależnie co robiłam, dźwigałam nie zmieniało się więc dali mi spokój :-p W sumie się cieszę bo podobno do przyjemności to nie należy :-p

Aaaaa Emi znowu ma czkawkę :dry:
No i nie miałam wizyty środowiskowej :-p Czekam za to na kołyskę :-D Może dziś może jutro :-D

Witam ...

U nas bez zmian ... dalej 'chorujemy' :wściekła/y: póki co walczymy dzielnie i młoda wciąż bez antybiotyku ... mam nadzieję, że już bliżej niż dalej do końca !!!

Poza tym szykuje się zwariowany tydzień ... nie dość, że w weekend imprezki na roczek, to jeszcze kupa spraw do załatwienia :baffled:

Ewela, super, że się odezwałaś !!! i &&& żeby wizyta 17 przyniosła dobre wieści !!! dbaj o siebie i na pewno doczekacie razem do końca maja :tak:
a co do ruchów ... u nas tez na całego !!! nawet M już czuje :-):-):-)
wagą ja bym się nie martwiła ... nie jest powiedziane, że musisz dużo przytyć :tak: u mnie póki co +1kg ... z czego 80% to cycki :-p

Sorbuś, &&& za M i nową pracę !!! oby szybko 'przyszła' :tak:

Dzień Dobry...
Pamięta mnie kto jeszcze????:zawstydzona/y:

Na początku przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale poniżej napiszę dlaczego...

Po ostatniej wizycie:
Jest rozwarcie na opuszek palca...:-( póki co mam odpoczywać, żadnej decyzji nie podjęli, wizyta 17.01. - wtedy decyzja czy zakładamy szwy (?)

A nie odzywałam się, bo siły nie miałam, te 2tg. jakby wycięte z życiorysu, ale mam nadzieję, że nikt bardzo nie tęsknił :-p:-p Teraz czekam do 17.01. jak na szpilach...
Ogólnie czuję się dobrze...czasem coś mnie zakłuje, zarwie, ale to norma. Aha, ginkę też niepokoi brak przyrostu wagi - póki co nic nie przytyłam - oczywiście OPR był, tylko co ja mogę na to???

MARYLA, dziękuję za pamięć :*, Ty wiesz...
SOL, gratuluję, bo jeszcze nie miałam okazji!!! I zdrówka dla EMI*
sorka że tak puźno sie odezwałam :( ale myślalam że s sylwestrem szalejesz a potem wpadłam w wir pracy :((((((( ale pamiętać pamiętsałam i inne dziewczyny tez nawet pisały do mnie co u ciebie ale wtedy nic jeszcze nie wiedziałm mój ty kochany kruszynku będzie dobrze dacie rade - tak uzgodniłam z Ewcią :)

a tak wogule to helloł :)

witam i ja
ewelinka marylka dobrze Was widzieć po dłuższej nieobecności :)
ewelinka jaewa kciuki za 17.01 na pewno wszystko bedzie dobrze :*
u mnie nic nowego... noce ciężkie, cięzko sobie miejsce znaleźć do spania... kawe ide sobie zrobić...

maryla - do jakiego przelewu? Ja nic nie wiem :-D A jak tam - znaleźliście w końcu maluszka? Dał się podsłuchać?

maran - no na finishu ciężko się ułożyć wygodnie niestety :sorry: Jak się cieszę że mogę się teraz na brzuchu położyć to masakra :-D I ty niedługo się rozpakujesz i wygodnie pośpisz :tak:

Zagoniłam męża do garów ... hihihi :-D
Idę robić listę zakupów bo po garach ma jechać po zakupy :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol ty babo jedna ty wysyłaj i to migiem !!!! na razie nie znaleźliśmy bo mały wiercidupa uciekał przed detektorem, poczekamy aż trocoche podrośnie moze wtedy nam sie uda :)

hej kochane nie wiem ja mam dziś dziwny schizowy dzień tak ogólnie no i od wczoraj mi sie zdaje że mam mniejszy brzuch jakbym schudła czy cos ale kiedy ?? i jak ?? no nie wiem ale w tym tyg wizyta to sie dowiem jak tam moja waga bo w domu sie nie waze po co mi to :) ja po ubraniach zawsze widze :) a i moje brodawki są ogromne a cyce zaczynają zmierzać na południe :( tez tak macie??/ miałyście ??

reklama
maryla - macica idzie wyżej - teraz będzie ci ciut trudniej oddychać ale maluch będzie miał więcej miejsca. A szukaj na samym dole podbrzusza powyżej kości miednicznej to szybciej znajdziecie :-p Nie wiem o czym mówisz :-p

Spadam kombinować coś na obiad bo zaraz będzie ciut za późno :-p
Do później :-)

Do góry