Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O nie, Czyli mogę tam leżeć i leżeć?Ja przez pewien czas leżałam na patologii z dziewczynami które przyszły tydzień po terminie na wywolanie porodu. Z reguły 1-2 dni obserwacji i potem cewnik foleya jak to nic nie dało to na następny dzień oksytocyna, jeżeli nie pomogła to powtarzali ją jeszcze przez 2 dni. Jeżeli dalej nic się nie ruszyło to cesarka. Ale przypuszczam że każdy szpital ma jakieś swoje procedury w tej kwestii wiec nie wszędzie będzie tak samo.
Jestem 2 dni po terminie Ale zaprosili mnie na oddział wcześniej bo dziecko duże strasznie.Wszystko zależy ile już jesteś po terminie. Ja leżałam 3 tygodnie na patologi. Tydzien przed terminem i dwa po. Dopiero wtedy podpieli mi oxytocyne ale nic się nie ruszylo. Wróciłam na ocp i na drugi dzień się zaczęło
Kobieto, dałaś mi nadzieje! Wielkie dziękiJa tydzień po terminie dostałam w dniu przyjęcia na oddział testową dawkę oxy a po 2 godzinach odeszły mi wody i tego dnia tuliłam synka... A położne mówiły że to mała dawka aby sprawdzić czy pojawi się jakikolwiek skurcz
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom