reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wzbogacamy diete naszego malenstwa/wszystko o karmieniu

reklama
to bylo tak ze jadl sama marchewke ziemniak i mu chyba zbrzydlo i nie jadl jakis czas a teraz je znowu ale robie tak ze raz dodaje buraczka raz nie raz ryz drugi raz bez ryzu ... wiecej marchewki a innym razem wiec ziemniaka mozna tak naprawde duzo w smaku zmienic ... a darek t wogole kartofel taki uwielbia ziemniaki ja nawet nasze przestalam solic i mu daje a on az sie trzesie za nimi

dziewczyny, jak dajeciekaszkę to mocno zagęszczacie czy tylko trochę i z butli dajecie?
ja kupilam ten specjalny smoczek aventu ale on mi tylk oryczy nie wiem, czy za mocno mu leci a kurcze nie chce mocno zagęszczać i podawać lyżeczką bo go utuczę

jade ja mojemu malemu do mleka 150ml wsypuje dwie trzy miarki od mleka i sie wtedy ladnie najada bo tak samo mleczko nie zabradzo bo ostatnio z niego zarlok sie zrobil ... a raz dziennie na gesto tak lyzeczka daje
acha ja mu daje dwie trzy miarki kleiku ryzowego albo kaszki ryzowej a jak robie na gesto to mleczno ryzowej ;-)uzywam trojprzeplywowego z regoly biore na 2 ale fdaktycznie jak samo mleko to nawet na 1 mocno leci ale ja zawsze zageszczam kleikiem albo kaszka ... roznie raz tak raz tak :-D

Dzięki Wiktoria - no tylko mój adaś nie chce pić z tego trojprzeplywowego, no nic będę próbować. A może tak się przyzwyczail i woli z lyżeczki.

jade ale to z jednej strony super je łyżeczka chetnie szkoda ze nie mozesz mu zageszczac mleka bo przez zwykly chyba nie poleci no a rosna dzieciaczki nasze a samo mleczko to moze sie tak nie najesc

reklama
Dziewczyny jakie dajecie kaszki dla dzieciaczkow? Pytam bo np kaszki nestle sa na bazie mleka NAN a kaszki bobovity na bazie mleka bebiko czy Bebilonu.... i teraz tak mysle ze jesli wolalabym kupowac kaszki mleczno ryzowe Nestle wiec i mleko tez powinnam dawac Nan a nie bebiko czy odwrotnie bo po co mieszac ...

Do góry