• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Za mały pęcherzyk 7tc

reklama
Witam. Ja ostatni okres miałam 25.06.2019r. U lekarza byłam 29.07.2019 lekarz stwierdził że to 4/5tydzien był widoczny pecherzyk. Następna wizyta była 13.08.2019r. Lekarz stwierdził, że to 7 tydzień jednak nie widać zarodka. Badalam bete Pani Doktor stwierdziła,że wygląda wszystko dobrze jednak na usg tylko pecherzyk 2.15 cm. Kolejna wizyta w poniedzialek. Na koniec powiedziala, ze jest nadzieja bo beta nie wyglada na puste jajo. Moze ktoras z Was miala podobnie. Nie musze dodawac ze nerwy czlowieka zjadaja. :(

Nie wiem jak wygląda beta wskazująca na puste jajo ??
@Moniiiiiiii Wszystko zależy od sprzętu i od lekarza. Ciężko cokolwiek powiedzieć nie widząc obrazu na USG. Pęcherzyk jest prawidłowej wielkości jak na ten wiek ciąży - zarodek powinien mieć ok 20mm, więc też powinien już być widoczny. Ja bym jednak nie traciła nadziei.

reklama
Powiem szczerze, że miałam nadzieję duża nadzieję do dziś. A dziś to tylko płakać mi się chce.
Wiem jak to jest , 2 razy poroniłam , ale na prawdę mam nadzieję ,że u Ciebie się uda , przecież lekarz nie skreślił tej ciąży , ja przy pustym jaju ,miałam mega niską bete na poziomie 20 po 48godz koło 50 ,potem plamienia ,u Ciebie tego nie ma więc jest szansa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry