E
ELBRA
Gość
dokładnie taki
Dałam za niego 69,99 ale naprawde się opłaca. wieczorem zamieszczę fotki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
anulka moja siostra w auchanie kupiła za 45 czy 49 nie pamiętam, mieszkasz niedaleko to możesz podskoczyć - może akurat jescze będą, zresztą jak chcesz moge się jej zapytać, bo ona tam pracuje :-):-)
Chyba kupię kojec-łóżko turystyczne chociaż wcześniej byłam przeciwna bo to kolejny mebel na chwilę.Znajoma pożyczy mi na jakiś czas zeby zobaczyć czy zda on u nas egzamin.Na leżaku Olce juz ciasno a chce siedzieć lezeć i nie wiadomo co jeszcze.Może macie kojec i jak tak to jak się sprawuje?
):a ja się wkurzyłam i kupiłam taki wózek (na inny mnie nie było stać):
Coneco:Spacerówka TRAFFIC 3 kolory+GRATISSSSSY (386485113) - Aukcje internetowe Allegro
Bo mam wielofunkcyjny którym smigam codziennie i go uwielbiam, ale potzrebowałam czegoś lżejszego jak gdzieś musze jechać z młodym bo tamten za dużo miejsca zajmuje w autku.
Elbra ja mam ten model :-) kolor 03
fajny wozio nie bedziesz rozczarowana ;-)