• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Malinois ja też zastanawiałam sie nad x-landerem, ale u mnie przeważyła cena, mój kosztował ok.900zł, jest co prawda cięższy trochę od x-landera ale mi akurat na wadze specjalnie nie zależy. Jedyną wadą jest to ze spacerówka zawsze musi być przodem do kierunku jazdy, ale kilka znajomych ma wózek też tylko z taka opcją i nie przeszkadza im to specjalnie:sorry2: Pożyjemy zobaczymy...

reklama
co do gondoli
wszyscy krzycza ze gondola musi byc wielka bo dzieci sa zimowe
moj ignacy jest grudniowy a wiec jak najbardziej zimowy i w gondoli dreami quinny miescil sie rewelacyjnie do wiosny a duzo osob mowilo mi ze to mala gondola
wydaje mi sie ze nie ma co przesadzac, gondole nie sa takie znowu male a poza tym SZYBKO przestaje sie z nich korzystac

co do ustawienia spacerowki
to fakt moja moge ustawic przodem i tylem do kierunku jazdy ale tylem do kierunku jazdy jezdzil moze gora miesiac
potem juz zadna sila nie jest w stanie odciagnac takiego malolata od obserwacji swiata i jezdzi sie tylko przodem
z co do podmuchow wiatru to tez bym nie przesadzala

No to ja już wymiękam,byłam raczej zdecydowana na x-landera a teraz odpada zupełnie skoro nie ma tej rączki....Boże jedyny to co ja mam kupic,dzis byłam w komisie uzywanych wózków zostawilam swoj numer tel w razie jak by przyjechał x-lander albo quinny,ja zwiaruje. Dobra zabieram sie znowu za przeglądanie bajerów dla Klopsika mojego,wielkiej stopy.heheheh

Lilka, byłam u męża w Holandii. I tam kupiliśmy wózek:-) Ja na razie jeszcze jestem w Zduńskiej. Poczekam aż mała trochę podrośnie i pojadę do niego. Ale to jeszcze kwestia przynajmniej roku...

reklama
wlasnie dojechal kurier i mam juz nareszcie caly komplet z wozkiem

quinny freestyle czerwony
  • spacerowka
  • gondola
  • fotelik
  • spiworek do spacerowki
  • przykraycie przeciwdeszczowe do spacerowki i do godoli
  • parasol
  • moskitiera
jakie to wszystko super .......jeszcze musze kupic jakis spiworek do fotelika samochodowego :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry