Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A co myślicie o takim wózku :
![]()
tu jest na allegro np
CAM wózek spacerowy 7,7kg PORTOFINO kolory -35% (363575584) - Aukcje internetowe Allegro

moj uwielbia bebnic raczka o wszystko wiec mysle ze bedzie to trafny zakup tylko troche drogi jest no ale sprzedalam hustawke to moge kupic cos innego:-)
a ile bys chciala za tego zappa ??Wisienko
my mamy mala spacerowke ( musze ja sprzedac, bo juz mi sie raczej nie przyda) quinny zapp, ale ona to juz dla wiekszego dziecka bo sie nie rozklada do spania.
Ale na wyprawy np. do Polski samolotem , czy na zakupy do samochodu idealna, bo malutka i lekka.

:-):-)
:-)

:-)

Pusia genialana ta spacerowka ja ja sobie chyba zamowie,taka wlasnie do samochodu,rewelacja,bardzo sie ciesze ze ja pokazalas tutaj.
Lilka rewelacyjne prezenty,bombowe,dzieci pewnie oszalaly z radosci,te je oglądałam.
Wisienka ten wozeczek tez mi wydaje sie bardzo lichy ale to decyzja nalezy do ciebie
A ja mam w planach zamowic dorianowi nowa hustawke co prawda jest do 11.3 kg ale teraz juz chyba nie bedzie tak tył,chce cos do chwili chodzenia zeby mial zajecie i oto przedmioty ktore chce zamowic dorianowi.I jeszcze tego pragnionego skoczka dla mojego skoczka.
![]()
FISHER PRICE SKOCZEK RAINFOREST s_k (363802580) - Aukcje internetowe Allegro
oraz ta hustawka
typ1
![]()
FISHER PRICE HUŚTAWKA MAGICZNA NOWOŚĆ!!! s_k (368572359) - Aukcje internetowe Allegro
oraz typ2
FISHER PRICE HUŚTAWKA POWER PLUS SWING s_k (357770062) - Aukcje internetowe Allegro
![]()
doradzcie ktora wybrac
dotychczasowa idzie dla Natanka mojej siostry,bo jest tylko do 9kg

cenowo patrzlam bardzo podobnie a ta pierwsza ma dodatkowo z tego co wyczytalam te elektroniczne zabawki oprocz pluszakow.Pozatym ladniejsze kolory sa
Pusia genialana ta spacerowka ja ja sobie chyba zamowie,taka wlasnie do samochodu,rewelacja,bardzo sie ciesze ze ja pokazalas tutaj.

. jesli zamówisz ja to czekam na opinie :-)