reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zabawki, zabaweczki

hehe sylwia u nas dokladnie tak samo z tym bieganiem...i pózniej skok w przód a jak nie zdązy rączek wyciagnąc to niejednokrotnie juz brodą zarył....:szok:ale to nic..wstaje i dalej w drogę..

reklama
Ostatnia edycja:
jutrzenka dzieki ale prosze cie powiedz mi że te klocki nie kosztowały 155 zł to to szok ze złota chyba powinny byc za taka cene:szok::szok::szok:

Grzechotka kosztowal 129. Wiem ze to duzp ale ten wozek jest spory i to taka jakby wywrotka i mysle ze kilka lat mu posluzy bo bedzie nim sie przed domem w piachu mogl bawic.

a propos klocków:
u nas największym zainteresowaniem cieszą się drewniane kupione w biedronce w fajnym wiaderku (100 szt. kolorowe i bezbarwne)
natomiast takie większe wciskane dostała od moich rodziców na mikołajki ale jeszcze nie umie i nie lubi się nimi bawić :-( (też kupili dużą pakę w biedronie za grosze ;-))

dziewczyny mam pytanie dotyczace rowerka. Chciałabym kupić małemu na wiosnę ale nie wiem jaki???:confused:
Moze doswiadczone mamy mi pomogą....na co zwracac uwage???
Jedno wiem,nie podobają mi się te wszystkie takie dziwne kolorowe rowerki dla maluszków(bez urazy jezeli któras ma....;-)).....o własnie takie jak na zdjeciu ponizej....

dota my mamy podobny :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie obrażam się ale jest naprawdę fajny :tak:
taaaa, każda kwoczka swój ogonek chwali :-D
a tak na serio: ten moduł u góry świeci (rożne tryby migania) a z boku ma parę przycisków i melodyjki, które jak grają powodują świecenie diod z przodu :tak:
mnie też się nie podobały te rowerki ale to prezent a darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda ;-)
miał być różowy ale wybiłam to darczyńcom z głowy! i jest zielono-żółty jak na obrazku:
515917719

kiedy szukałam to podobały mi się te:
518549805

ale kiniek jest jeszcze za mały ;) i nóżki by zwisały
one są na allegro, firma HAUCK ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki Kata:-)
Własnie ogladałam teraz te z firmy hauck na allegro-fajne są....tylko rzeczywiście dzieciaki musza miec dosc długie nogi.....moze małemu do wiosny urosną? hehe:-D

Do góry