reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ząbki ząbki, czas na Was :)

Gratuluje wszystkim kolejnych zabkow!

Mam pytanie do mam, ktore smaruja dzieciom dzisla zelem orajel? Czy pomaga i jest lepszy niz inne zele?
Dowiedzialam sie, ze sa one na ebay (z USA), tak wiec chyba zamowie bo mala sie strasznie meczy z gorna jedynka i dwojka.

reklama
0 zębów:
Lena
Wiki
Ika
Natalka

1 ząbek
Zuzu
Tosia

2 zęby
Blu
Olga
Oliwka
Julka
Maja
Adaś
Kuba
Misia
Zosia

3 zęby
Szymon Pearl
Zainab

4 zęby
Gabi
Maciuś

5 zębów
Antoś

6 zębów
Florka
Misiek

7 zębów
Tymeczek haszi
Szymuś Heksy

8 zębów
Maks
Gabi

Gratulujemy wszystkim nowych zęboli i chwalimy się swoim 8 ząbkiem:-D

Bea Orajel jest super bynajmniej na Zu działa... jak tylko zaczynała płakać wieczorem i strzelać smokiem to posmorawołam i momentalnie cisza... po 5 minutach jeszcze raz smarowałam i dziecko spokojnie zasypiało... nie wiem jak inne takowe środki ale ten mogę polecić...

Gabi, Zu gratullacje!!!!
Nasz drugi zębol prawie na wykluciu:-p
A nie wiecie czy ten Orajel już jest dostępny????

No ja kupiłam normalnie w aptece... wiem napewno, że była ostatnia i na dodatek z datą do końca miesiaca i babka mi za 5 zł sprzedała... :-D

reklama
Do góry