• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ząbki

Gratulacje dla zębaczy :) Sumka to stworzymy klub czterozębnych ;) chyba tylko dwuosobowy?? Karol za to dziś rano odkrył jak fajnie jest stukać dolnymi o górne i zawzięcie to ćwiczy, obudziło mnie delikatne stuk stuk...mam nadzieje że zgrzytać nie zacznie :)

reklama
Gratulacje dla zebaczy!!!
U nas w koncu pierszy zabk...Mama zobaczyla w zeszly piatek - prawa dolna jedynka
i zanosi sie na wiecej, bo Mati strasznie marudny i raczki w kolko w buzi..

Gratulacje Mateuszku, dawno o Tobie nie było żadnych wieści:-)
Dziewczyny, czy to możliwe, że jako pierwsza wyjdzie dolna dwójka???? Dzisiaj udało mi się zajrzeć Marcinkowi do buźki i wydaje mi się, że dziąsełko jest napuchnięte właśnie w miejscu dolnej lewej dwójki....:confused:

No to mamy czwarty zębal. Pojawił się po wieczornej drzemce. Mówiłam że rosną jak grzyby po deszczu :-) . Baśka klub 4 założony :-)

Gratulacje od Wojciaszka i Mamoota, to nielada gratka;-) :laugh2: Dzięki!

:-):-)Dziadkowie mówią na Wojtka per: KROKODYL:-D

Gratulacje dla zębaczy :) Sumka to stworzymy klub czterozębnych ;) chyba tylko dwuosobowy?? Karol za to dziś rano odkrył jak fajnie jest stukać dolnymi o górne i zawzięcie to ćwiczy, obudziło mnie delikatne stuk stuk...mam nadzieje że zgrzytać nie zacznie :)

Znamy to, znamy. Choć u nas raczej przeraźliwe zgrzytanie....

Gratulacje dla nowych zębaczy i tych poczwórnych i tych pojedynczych.

Mamo Marcinka,
u Wojciaszka na osiem zębów, tylko dwa wychodziły "podręcznikowo". Pozostałe sześć w kolejności bardzo dowolnej. Więc wszystko jest możliwe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry