JustineMyMind
Mama Laureńki
Laurka teżA Piotruś dalej bez ząbków![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Laurka teżA Piotruś dalej bez ząbków![]()

.no właśnie u nas tak samo i już też sie zastanawiam czy to na pewno ząbki,u nas tez marudowanie ale ja juz sama nei wiem czy to przyczyna zabkow bo to juz trwa i trwa a zabkow nie ma![]()
chociaż ostatnio mała nie marudzi wcale;-), odpukać 
brawo Piotruś, gratulacje!!!!Nasz ząbek już widać - wykluła się prawa dolna jedynka.

Mi się chce śmiać, bo teraz każde marudzenie to wszyscy "a może ząbek idzie?", a ząbka jak nie było tak nie ma![]()
![]()
moja mi się w ramie wgryza jak biore ją na ręceAgutek ty się śmiejesz a u mojej Madzi właśnie po wczorajszym strasznym marudzeniu dzisiaj rano zębulo wychodzi.:-) Niedawno odkryłam ;-) Ale wczoraj to nawet mi się w policzek wgryzła bidulka, tak ją chyba swędziało .:-(
i dzisaj znów przyłapałam ją na lizaniu koła od wózka
więc wózio został eksmitowany
o Matko!!!moja mi się w ramie wgryza jak biore ją na ręcei dzisaj znów przyłapałam ją na lizaniu koła od wózka
więc wózio został eksmitowany
![]()

wózio stał u Natalki w pokoju a że córka moja rczkuje po pokoju ( już doszła do przedpokoju) doczłapał sie do wózka i polizała oponeo Matko!!!![]()
jak ona sie dostała do kółek od wózka??![]()
wymyłam jej w buźce pieluszką i wypędzlowałam Apthinem