reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
Witam się :-D i zmykam na ćwiczenia:zawstydzona/y: trzymajcie kciuki, żeby dziś tak nie wrzeszczał !
Fajnie było Was poznać :tak: i musimy to powtórzyć koniecznie :laugh2: tylko tym razem damy się wyspać twojemu Bartusiowi Ollcia :-p
Dobra ja zmykam i jak sie uda to odezwę się po powrocie.

Witam się :-D i zmykam na ćwiczenia:zawstydzona/y: trzymajcie kciuki, żeby dziś tak nie wrzeszczał !
Fajnie było Was poznać :tak: i musimy to powtórzyć koniecznie :laugh2: tylko tym razem damy się wyspać twojemu Bartusiowi Ollcia :-p
Dobra ja zmykam i jak sie uda to odezwę się po powrocie.

biedny Bartuś :sorry:... powodzenia :tak:
oj, dziękuję , hahah, moja mała kochana maruda do końca dnia taka była :sorry:

Będziemy trzymać!!!:tak: Ja się biorę za prasowanie ubranek dla dzidzi..oj, nie lubię prasowania:-( pozdrowionka

ja też nie znoszę prasowania :no:

dzisiaj zauważyłam że lewa górna jedynka jest już prawie na wierzchu! :tak: myślę że max do jutra będzie :tak:

cześć dziewczyny

pewnie mnie już nie pamiętacie bo nie za dużo tu bywałam:sorry:
dla przypomnienia pochodzę z Zabrza a od 3 lat mieszkam w Łodzi:tak:

wpadłam do was z informacją - być może komuś się przyda bądź przekaże dalej:tak:
a więc od listopada bede chciała wynająć mieszkanie 70 m2, dwa duze pokoje, kuchnia , łazienka.
mieszkanie na 1 pietrze przy ulicy 3 maja(okolice targu).
czesciowo umeblowane, tzn są meble w kuchni i lodówka, łazienka jest wyremontowana, kabina, wc, meble łazienkowe, pralka. w przedpokoju duża szafa.

gdyby ktoś był zainteresowany prosze piszcie na priva bądż maila wiki28@op.pl

pozdrawiam

ehhh, a ja dzisiaj robię porządek z ciuszkami małego, wszystkie za małe muszę popakować, moi rodzice jadą jutro do babci na wieś to je wezmą, tam jest gdzie je trzymać bo u nas nie bardzo :sorry: a może jeszcze się przydadzą ;-)

hej, dzięki za kciukasy chyba pomogły, bo Bartek płakał, ale mało :tak: wyćwiczony na wszystkie strony :-D oby każdy piątek tak wyglądał, to będę szczęśliwa :-)
ja w zeszłym tygodniu pochowałam za małe ciuszki, było ich tyle że szok :szok:

ok. lecę się szykować bo znajomi dzisiaj do nas przychodzą :laugh2:
Buźka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry