reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

To nieciekawie miałaś Ollcia..ja mojemu marudzę, a on na szczęście ma dużo cierpliwości:-) więc nie jest tak źle:tak:
Też chętnie chciałabym Was poznać dziewczyny:-)..
Teraz mi podpowiedzcie, bo w ogrodzie botanicznym byłam raz w życiu, w Zabrzu znaczy się;-)..on jest w okolicy Tesco? dobrze mi się zdaje? Bo ja, jak jeżdżę jako pasażerka, to w ogóle nie zwracam uwagi na drogę:-)

koło stadionu Górnika :-) ale masz rację, jak jedzie się od drugiej strony to jest tesco i cały czas prostą ul. Piłsudskiego i jest ogród botaniczny :tak:
mnie chyba mężowy podrzuci, myślałam żeby wziąć autko, ale okazało się że będzie cos przy nim robił akurat w czwartek :sorry: a na nogach to bym się nie wyrobiła z czasem bo Bartek wstaje przed 14. Więc mężuś mnie podwiezie, pospacerkujemy sobie, a wrócę już pieszo :tak:

reklama
Hej mamuśki;-) dzisiaj czeka mnie wizyta u mojej ginekolog - strasznie jestem ciekawa, jak maleństwo urosło od ostatniej wizyty..:-)
Muszę się też Wam pochwalić, że kupiliśmy już wózek - może trochę za wcześnie, ale..:-) już nie mogliśmy wytrzymać:-D

dzień dobry :tak:
Maxwell, powodzenia u gina, koniecznie daj znać co i jak :tak:
A co do wózka to wcale nie tak wcześnie, ja rodziłam 21 grudnia, a wózek kupiliśmy w połowie września :-D mało tego - we wrześniu stało już w pokoju poskładane w całość łóżeczko :-D:-D

Uff, już po wizycie:-) Maleństwo waży już 2020g - mała kluseczka:tak: Wszystko na szczęście przebiega prawidłowo, więc spoko:-)
Spacer aktualny, mam nadzieję?:tak:
Pozdrawiam

reklama
Witam.
Ciekawa jestem czy uda się nam jutrzejszy spacer :eek: Myśmy dzisiaj trochę pospacerowali, ale momentami to było zimno.
Maxwell udanej wizyty :tak:

uda się, uda :tak: prawda że jest chłodnawo, ale pogoda ogólnie całkiem niezła :tak:

Uff, już po wizycie:-) Maleństwo waży już 2020g - mała kluseczka:tak: Wszystko na szczęście przebiega prawidłowo, więc spoko:-)
Spacer aktualny, mam nadzieję?:tak:
Pozdrawiam

super że wszystko dobrze :tak:
a spacerek jasne że aktualny :tak:
i prawdopodobnie przybędę jednak piechtolotem, hahah :-D:sorry:

teraz mężuś poszedł do pracy a ja idę chyba włączyć sobie film na dvd, więc wszystkim życzę słodkich snów i do jutra :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry