reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Ładne imię - Olga:tak:

Ja, odpukać, ciążę znoszę w miarę ok...zero mdłości, żadnej zgagi..do tej pory przytyłam 9 kg, a teraz zostało mi 8 tygodni do końca..więc nie mogę narzekać:-)

A gdzie chodzicie z maluszkiem na basen? Do Gliwic czy do Rudy Śl.? Mój jest dość tak zainteresowany robieniem z maluszka pływaczki;-)

nie wiem czy poza mną ktoś tutaj chodzi z dzieciaczkiem na basenik, my chodzimy do Rudy Śl i jesteśmy bardzo zadowoleni :tak:

dwie foteczki ;-)

Zobacz załącznik 167971 DSCN3316.jpg

reklama
My też chcemy chodzić na basen z nasza Ninką, ale nie wiemy gdzie się odbywają takie zajęcia. Wiem, że w Katowicach, ale to troszkę daleko. Szukam czegoś bliżej, jeśli mogę prosić o namiary na te baseny w Gliwicach i Rudzie to byłabym wdzięczna :-)

My też chcemy chodzić na basen z nasza Ninką, ale nie wiemy gdzie się odbywają takie zajęcia. Wiem, że w Katowicach, ale to troszkę daleko. Szukam czegoś bliżej, jeśli mogę prosić o namiary na te baseny w Gliwicach i Rudzie to byłabym wdzięczna :-)

Kochana, w Rudzie Śląskiej to jest bardzo blizutko Zabrza, właściwie to jest na granicy Zaborza i Rudy, jak jest to rondo na którym się wjeżdża na średnicówkę, to na tym rondzie jedziesz w lewo i zaraz jest ten basen :tak::tak: dokładnie jest to ul. Chryzantem 10. Jest tam jakieś gimnazjum czy coś i obok jest basenik. Poszukam nr tel, jak znajdę wyślę Ci PW :tak:

A my po weekendzie pierwsi :tak:
Ollcia a ile kosztują takie zajęcia na basenie? My jesteśmy zainteresowani, tylko tak się wybieramy jak sójki :sorry:
Maxwell80 to mało przytyłaś :tak: Ja w obu ciążach przytyłam ponad 20 kilo :sorry: tyle, że bardzo szybko schudłam.:-D

Widzę, że wasze maluchy były wstydliwe na usg, a mój w 17 tygodniu pokazał co ma miedzy nóżkami i tak nam świecił tymi klejnotami na każdym usg ;-) a nie chciał pokazać buzi, przykrywał ją rączkami. Mały agent :laugh2:

A tak w ogóle to siada mi system :wściekła/y: i nie wiem czy popołudniu zajrzę, uruchamiałam go dzisiaj z 20 razy.

Marzenka1 słyszałam, że te dwa ostatnie miesiące najbardziej się tyje..:-(a ja nie umiem się oprzeć słodyczom:tak: najgorzej, że potem ciężko mi zrzucić zbędne kilogramy..Jaka była Twoja metoda na zrzucenie tych nadprogramowych kg?

Ollcia82, a jaka jest tam woda? Chlorowana czy ozonowana? I od ilu miesięcy można z maluszkiem zacząć chodzić na basen?

Zrobiłam właśnie małe zakupy na Allegro dla dzidzi..same pierdołki, a wydałam 300 zł - :szok:..ech, się zacznie...

Ollcia a ile kosztują takie zajęcia na basenie? My jesteśmy zainteresowani, tylko tak się wybieramy jak sójki :sorry:

zajęcia są co sobotę i wykupuje się karnet na cały miesiąc, zależy ile jest sobót w miesiącu, za każdą płaci się 20zł, czyli 80-100zł miesięcznie. Każde zajęcia trwają 30 min.

Marzenka1 słyszałam, że te dwa ostatnie miesiące najbardziej się tyje..:-(a ja nie umiem się oprzeć słodyczom:tak: najgorzej, że potem ciężko mi zrzucić zbędne kilogramy..Jaka była Twoja metoda na zrzucenie tych nadprogramowych kg?

ja przytyłam aż 26 kg :szok: w sumie wszystko zrzuciłam, ale co z tego jak swojej figury jeszcze nie odzyskałam :crazy: brzuch mam brzydki i uda :no: ale jeszcze się ich pozbędę :tak:

Ollcia82, a jaka jest tam woda? Chlorowana czy ozonowana? I od ilu miesięcy można z maluszkiem zacząć chodzić na basen?

ozonowana :tak: a od ilu miesięcy to dokładnie nie wiem, ale mogę zapytać :tak: zdaje mi się że od 5, ale pewności nie mam. My dopiero od początku września chodzimy, czyli Bartek miał 8,5 jak zaczęliśmy i większość dzieciaczków w podobnym wieku zaczyna ( 7-8 miesięcy ), ale były i starsze.

Zrobiłam właśnie małe zakupy na Allegro dla dzidzi..same pierdołki, a wydałam 300 zł - :szok:..ech, się zacznie...

uwielbiam robić zakupy dla Bartka :-D:-D:-D

Ollcia, zdradź mi, jak Ci się udało zrzucić te kg? Czy to po prostu przy dzieciach tak się zrzuca?:-)
Oj, ja tez uwielbiam zakupy..tym bardziej, że takie śliczne rzeczy są dla dzieciaczków..nic tylko wybierać, przebierać, ach, no i mały napad na bank by się przydał:-D

Dzisiaj w końcu poczytałam sobie w miarę całe "zabrzańskie" forum:tak:..żeby tak w miarę się zorientować i nie zadawać głupich pytań, jak było w przypadku rehabilitacji Bartusia do Marzeny..

Ale i tak się zapytam np. jakiego pediatrę polecacie dziewczyny?Jedna koleżanka polecała mi poradnię na Trocera, a tam dr Pindel..Słyszałyście o niej?

reklama
Ale i tak się zapytam np. jakiego pediatrę polecacie dziewczyny?Jedna koleżanka polecała mi poradnię na Trocera, a tam dr Pindel..Słyszałyście o niej?

Ja chodzę do tej poradni i do tej pani doktór. Ciężko jest mi coś powiedzieć, bo mimo, że składaliśmy deklarację na tę konkretną panią doktor to jak byłyśmy 3 razy to za każdym razem inna pediatra nas przyjmowała. Aczkolwiek jest to pani doktor bardzo polecana i podobno konkretna. Ja tez po jednej wizycie odniosłam dobre i miłe wrażenie. Koleżanka która ma roczną córcię tez do niej chodzi i chwali. Ja też słyszałam o panu doktorze Robert Szylo podobno super jest. Tu jest fajna stronka gdzie można sobie poczytać opinie o lekarzach (o ile ktoś je tam umieścił) Największy ranking lekarzy - opinie, wyszukiwarka, mapa a swoją drogą do jakiego ginekologa chodzicie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry