reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

cos malo sie tu udzielacie czy takie tylko odnosze wrażenie?

ajj, no jakoś ciężko rozruszać ten wątek :sorry::sorry::sorry:
Kasiurek z jakich rejonów Zabrza jesteś?

Ollcia ok 14 mi pasuje :tak: tylko musimy dogadać się co do dnia, chyba że w przyszłym tygodniu umówimy się na konkretny dzień, bo ja mam w czwartek szczepienie i ponoć ma być zimno, a w piątek ćwiczenia :shocked2: Przyszły tydzień z wyjątkiem piątku mam cały wolny :-D

hmm, tylko z tą godziną znowu mi się przyszły tydzień komplikuje, ale postaram się! :tak: bo w przyszłym tygodniu akurat mężowy ma nocki i mniej więcej o tej godzinie wstaje i jemy razem obiadek :-p:-p ale myślę że jakoś dam radę.

A może Ty Kasiurek masz ochotę spotkać się z nami na spacerku?

reklama
Witam serdecznie,

przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:

Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.

Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS :)

NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam!

Ollcia, jeżeli w przyszłym tygodniu pasuje ci wcześniej to nie ma problemu, bo mi praktycznie pasuje od rana :tak: gorzej z popołudniami u nas bo mój mężuś wraca ok 16, no i my dopiero wtedy jemy obiadek :-p U nas też był system pracy 3 zmianowy i trzeba było wszystko ustalić, no a teraz od jakiegoś czasu jest tylko 1 zmiana. :-)

My już po porannym spacerze, starszy wyjeździł się na rowerze, a młodszy maruda jakich mało :confused2: pogoda dzisiaj super :-D

Kasiurek zapraszamy na spacerek :laugh2:

Cześć dziewczyny :-) czy mogę się dołączyć? Jestem czerwcową mamusią. Moja córcia Nina urodziła się 12 czerwca 2009. Mieszkałam w Zabrzu w okolicy placu słowiańskiego, teraz mieszkamy na Helence :-) Mam na imię Anja i mam 29 lat. Pozdrawiam

Ollcia, jeżeli w przyszłym tygodniu pasuje ci wcześniej to nie ma problemu, bo mi praktycznie pasuje od rana :tak: gorzej z popołudniami u nas bo mój mężuś wraca ok 16, no i my dopiero wtedy jemy obiadek :-p U nas też był system pracy 3 zmianowy i trzeba było wszystko ustalić, no a teraz od jakiegoś czasu jest tylko 1 zmiana. :-)

Marzenka, wcześniej mi nie pasuje, bo wcześniej Bartek śpi, a moje dziecko w wózku nie chce spać :sorry: więc niech zostanie ta 14 :tak:

Cześć dziewczyny :-) czy mogę się dołączyć? Jestem czerwcową mamusią. Moja córcia Nina urodziła się 12 czerwca 2009. Mieszkałam w Zabrzu w okolicy placu słowiańskiego, teraz mieszkamy na Helence :-) Mam na imię Anja i mam 29 lat. Pozdrawiam

witaj Regina :tak: super że jesteś z nami :tak:

sie witam ;]
ja jestem z centreum mniej wiecej mieszkam kolo hali mosir i w Bytomiu miechowicach (dzielnica kolo helenki)tak wiec posiadam dwa miejsca zamieszkania hihi bo czesto jezdza z dzieckiem do lekarzy to u mamy siedze ;] teraz bede od niedzieli do sordy na 100 % ;]

Ollcia to godzinę mamy ustaloną, jesteśmy jeden krok do przodu ;-)
Witaj Regina. :-D Coraz więcej nas na tym wątku, może się w końcu rozkręci. :tak:

A my po szczepieniu i spacerku. Muszę przyznać, że mały był dzielny bo nie zapłakał :-D A waży 9050 :szok: Kurde zastanawiam się nad tymi pneumokokami i mam mętlik:eek:

reklama
Cześć Dziewczyny:) Może i ja mogłabym się dołączyć? Właściwie mamusią będę dopiero pod koniec listopada, ale to już niedługo..:) mieszkam na Waryniolu..pozdrawiam wszystkie Zabrzanki:) :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry