maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Hej hej;-)
U lekarza wszystko ok - nawet lepiej
dał mi zaświadczenie do szpitala do porodu, że muszę rodzić w pończochach uciskowych, ale byłam na to przygotowana..
Umówiłam się z tą moją fotografką na sobotę na sesję z brzusiem, Seba stwierdził, że on też chce wziąć w tym udział
Ciekawa jestem, jakie będą efekty..
Doradźcie mi proszę, co kupić 10-latce na urodziny? ciuchy to odpadają - nie znam ani rozmiaru, ani jej gustu, książki to samo, lalki chyba już nie..tak myślałam, czyby jej nie kupić tej maty do tańczenia, co się pod kompa podpina..
U lekarza wszystko ok - nawet lepiej
dał mi zaświadczenie do szpitala do porodu, że muszę rodzić w pończochach uciskowych, ale byłam na to przygotowana..Umówiłam się z tą moją fotografką na sobotę na sesję z brzusiem, Seba stwierdził, że on też chce wziąć w tym udział
Doradźcie mi proszę, co kupić 10-latce na urodziny? ciuchy to odpadają - nie znam ani rozmiaru, ani jej gustu, książki to samo, lalki chyba już nie..tak myślałam, czyby jej nie kupić tej maty do tańczenia, co się pod kompa podpina..

mam nadzieję że nie usłyszę tego co moja znajoma: że takie bóle to skutek cc i mogą jej dokuczać przez całe życie 
piątkowej. Powodzenia na wizycie u lekarza, a bóle kręgosłupa to może od dźwigania małego ? 
przedwczoraj myślałam że nie wstanę z łóżka 
dokładnie boli mnie w krzyżu, tam gdzie wkłuwali mi się do znieczulenia przy cc
no i koło się zamyka. Co Bartek uśnie to ten go budzi, mały płacze i marudzi, no mam dosłownie dzisiejszego dnia dość
ja teraz nie orientuję się, co jest "modne" dla takich hm..małolatek;-)