reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

hej :-)

czuję sie już trochę lepiej i idziemy dzisiaj z mężusiem trochę potańczyć do klubu :tak::tak::tak: moja siostra miała wczoraj urodzinki i zarezerwowała w Vipie lożę dla znajomych. Mieliśmy nie iść, ale wczoraj moja mama powiedziała że możemy zostawić u nich Bartka więc idziemy :tak::-D:-D ale się cieszę :-D:-D nie byłam na żadnej imprezie od kwietnia 2008, tydzień przed tym jak dowiedziałam się że jestem w ciąży. Oczywiście bardzo długo nie będziemy, bo rano trzeba z Bartuniem na basenik jechać :tak:

Super:-D:-D:-D!!! To udanej imprezki życzę:tak:

reklama
Myśmy właśnie wrócili z niedzielnej "wycieczki":-) było..mokro i zimno, ale fajnie:-D
Wczorajsza sesja tez wyszła super!!;-) Jak coś będę miała, to wkleję..
A jak po imprezce Ollcia?
Miłego wieczorka:cool2:

Jakoś ucichło na naszym forum..:-(
Ech, chciałabym, żeby już był listopad:-).. i żeby już była z nami Marysia;-)
Torba do szpitala już spakowana, bo mój już bardzo naciskał:tak: chyba on bardziej się przejmuje zbliżającym się porodem:-D
A co u Was, dziewczyny?:cool2:

Mawell , ani się nie obejrzysz a Marysia będzie po drugiej stronie brzuszka :tak: jeszcze zatęsknisz za czasami słodkiego leniuchowania :-D

Forum ucichło bo np Marzenki komp się zbuntował :crazy: Ty się bujasz po sesjach, hahah, a ja samotnie muszę pić kawę :sorry:

Bodzinka, a Ty żyjesz tam jeszcze?

Mawell , ani się nie obejrzysz a Marysia będzie po drugiej stronie brzuszka :tak: jeszcze zatęsknisz za czasami słodkiego leniuchowania :-D

Forum ucichło bo np Marzenki komp się zbuntował :crazy: Ty się bujasz po sesjach, hahah, a ja samotnie muszę pić kawę :sorry:

Bodzinka, a Ty żyjesz tam jeszcze?

Coś słabo funkcjonuje te nasze zabrzańskie forum..hm..:confused2: ciekawe dlaczego?

Ollcia, kawka wypita? Ja właśnie postawiłam - żeby się trochę:tak: pobudzić..

no też się nad tym zastanawiam dlaczego tak mało mamusiek tu pisze :-(

ja dzisiaj dwie kawusie musiałam wypić żeby jakoś funkcjonować :-p

Maxwell, a Ty chyba Inkę popijasz, cooo? przyznaj się tu zaraz :cool2:

no też się nad tym zastanawiam dlaczego tak mało mamusiek tu pisze :-(

ja dzisiaj dwie kawusie musiałam wypić żeby jakoś funkcjonować :-p

Maxwell, a Ty chyba Inkę popijasz, cooo? przyznaj się tu zaraz :cool2:

Anatola:cool2:..ale pozwalam sobie też na jedną kawkę jacobs velvet z mleczkiem - ona jest bardzo delikatna..przed ciążą piłam nawet 3 kubki kawy, więc nie jest źle:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry