Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My właśnie wróciliśmy od teściowej;-)..a tak poza tym byliśmy do południa na spacerku w parku - śliczna pogoda, no i może by coś ruszyło w końcu dzidzię..:-):-)jak mija niedziela, mamusie?

Biegałam z wózkiem, z wrzeszącą Alicją po trawniku za Adasiem jak wariatka. Zostawię bez komentarza spojrzenia sąsiadek
Wiec dopoki było cieplo na dworze mąż chodził z nim na spacerki po pracy. Teraz jednak jak mąż wraca z pracy jest po 16 i już ciemno więc ze spacerków nici :-( Tak przy okazji chciałam zapytać Was o spacerki, bo moja mama stosuje "terror spacerkowy" tzn. codziennie pyta czy Adaś był na spacerku i ciągle powtarza że Adaś musi się wybiegać na dworze. Ja się z tym oczywiście zgadzam, ale odkąd Alicja się urodziła jest to po prostu niemożliwe. Ala nie znosi spacerków, drze się całą drogę, a Adaś już nie jeździ od dawna w wózku (stąd nie kupowaliśmy podwójnego) i jest jeszcze na etapie biegania wszędzie, więc jak kilka razy próbowałam wyjść z nimi na spacer to była totalna katastrofaBiegałam z wózkiem, z wrzeszącą Alicją po trawniku za Adasiem jak wariatka. Zostawię bez komentarza spojrzenia sąsiadek
Wiec dopoki było cieplo na dworze mąż chodził z nim na spacerki po pracy. Teraz jednak jak mąż wraca z pracy jest po 16 i już ciemno więc ze spacerków nici :-(
A jak u Was ze spacerkami?

i czasami zostajemy w domku, szczególnie jak jest niezbyt fajna pogoda. Chociaż zawsze wtedy mam wyrzuty sumienia 
jak minął weekend mamuski?:-)
mój mąż był w piatek na karczmie górniczej więc sobotę spędzałam sama z synusiem,ale źle nie było;-)

masakraTrzymam kciuki:-):-)!!kochane, dzisiaj rozpoczęłam dietę kopenhaską.
Wiem, że będzie ciężko, ale jestem zdecydowana jakoś przeżyć te 13 dni.
Liczę na Wasze wsparcie
właśnie kończę spożywać sniadanko - kawa z kostką cukrumasakra
lunch po 12 - dwa jajka na twardo + szpinak + pomidor
obiad po 17 - befsztyk i sałata z oliwą i cytryną
Chyba bym z głodu padła..