Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co tu taka cisza?
Maxwell pisała do mnie rano, że nadal cisza...
A mój kochany Bartek zaczął chodzić![]()

Gratuluję postępówA mój kochany Bartek zaczął chodzić![]()

U nas weekend średnio starszy kaszle jak gruźlikjak minął weekend?mi fajnie,wczoraj imprezka,dziś zakupy w Ikei:-)no i pogoda dopisuje![]()
, a osłuchowo jest czysty, zbadany przez alergologa. Czekamy aż kaszel trochę odpuści. A tak to nudno 
Ollcia dużo zdrówka dla mężczyzn. Żeby jeszcze ciebie nie rozłożyło.U mnie mąż się rozłożyłw sobotę zaczął się źle czuć, a wczoraj to już była masakra. Dziś nie jest lepiej
ma gorączkę i wygląda fatalnie, zaraz idzie do lekarza.
A najgorsze że Bartek ma dziś podwyższoną temperaturę, mam nadzieję że się nie zaraził :--
-(

a przez co dokucza młodszemu. I mówi że nikt go nie kocha, sam nie chce się bawić, a przecież ja się nie rozdwoję.
Karmieniem malutkiej nie przejmuj się, ja dopiero niedawno wprowadziłam pokarmy i dawałam po łyżeczce dosłownie na dzień, a jak otwierał buźkę to troszkę więcej
I na początku wszystko wypychał z buźki, albo zacisnął dziasła i koniec
A teraz jabłko wcina, polubił gotowe zupki (na początku pluł na kilometr
), deserki, jedyne czego nie lubi to kaszki na noc. Dawałam mu kilka dni, ale mu nie podchodziło i miał odruch wymiotny, więc zrezygnowałam
Tyle że sam cyc na noc to troszkę mało bo często przez to się budzi
Jeśli mogę ci coś doradzić to nie karm małej na siłę, bo zniechęci się całkowicie.
Życzę ci dużo cierpliwości, bo mi momentami jej brakowało, no ale teraz jest już duży postęp