reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

WItam Was widzę,że choróbska nie dają za wygraną..
tak samo u mnie w domu Kacperek chory na zapalenie oskrzeli :-(:-( 2razy dziennie przychodzi pielegniarka i robi mu zaszcyzki, mały strasznie to przeżywa.. ale jest dzielny:tak: ja też chora katar kaszel.. mój tak samo..
a Olcia i powiedzieli co Ci dolega?
Myszencja Witaj :tak:Moja dobra koleżanka ma termin na tego dnia co Ty, a mój 9 letni brat własnie urodził się 2 marca 2000r aurat to był tłusty czwartek :-D
Maxwell GRATULACJE I CZEKAMY NA RELACJE ;-);-)

reklama
Witaj Myszencja:-)

U nas na szczęście wszyscy zdrowi,chociaż ja się czuję jakbym pod tramwaj wpadła i całe dnie walczę żeby nie puścić pawia:laugh2:I to nie z powodu grypy żołądkowej:-p
Jutro idę do lekarza,żeby potwierdził co podejrzewam:tak:

Cześć :happy:
ollcia robiłam test:-) ale wiadomo,że najpewniej jak lekarz potwierdzi:-)
Seeya koniecznie daj znać co powie lekarz :tak: czyżby szykowała sie nam kolejna mamusia 2010 ?

WItam Was widzę,że choróbska nie dają za wygraną..
tak samo u mnie w domu Kacperek chory na zapalenie oskrzeli :-(:-( 2razy dziennie przychodzi pielegniarka i robi mu zaszcyzki, mały strasznie to przeżywa.. ale jest dzielny:tak: ja też chora katar kaszel.. mój tak samo..
Adddaaa dużo zdrowia, u nas już wyleczone zapalenie oskrzeli, no i mam nadzieję, że choróbska nas odpuszczą :tak:
Myszencja witaj wśród nas :happy:
Ollcia kochana i jak się czujesz? Odpuść te diety, bo szkoda twojego zdrowia .

Cześć Kochane!!Dzięki za gratulacje!!:-):-)
Na razie tylko wpadłam się przywitać, bo..nie umiem siedzieć na tyłku:wściekła/y::-(:-(..
Jak trochę dojdę do siebie, to zdam Wam relację:-)..

Seeya - czyżbyśmy Ci tu wykrakały niespodziankę?:-)

Witaj Myszencja:)

Witajcie kochane:-)
Wystarczył miesiąc starań i już drugie bobo w drodze:laugh2:

ollcia lepiej zostaw tę dietę(albo zmień na inną,gdzie można jeść inne rzeczy, a nie tylko pić kawę:laugh2:),bo szkoda zdrowia.
Ja już pokochałam swoje ciałko(i te kilka kilo więcej) a niedługo będzie mnie jeszcze więcej:laugh2:

Dziewczyny co jest dobre na całodniowe mdłości(oprócz sucharków,herbatników,bananów i imbiru-bo nie działa)?????

ollcia robiłam test:-) ale wiadomo,że najpewniej jak lekarz potwierdzi:-)

aleeee super :-D:-D:-D GRATULACJE!! :tak::tak::tak::tak:

Ollcia kochana i jak się czujesz? Odpuść te diety, bo szkoda twojego zdrowia .

ollcia lepiej zostaw tę dietę(albo zmień na inną,gdzie można jeść inne rzeczy, a nie tylko pić kawę:laugh2:),bo szkoda zdrowia.
Ja już pokochałam swoje ciałko(i te kilka kilo więcej) a niedługo będzie mnie jeszcze więcej:laugh2:

Dziewczyny co jest dobre na całodniowe mdłości(oprócz sucharków,herbatników,bananów i imbiru-bo nie działa)?????

kochane jesteście :tak: już się tak nie dietuję, teraz po prostu odżywiam się zdrowo, jem mniejsze porcje, odstawiłam białe pieczywo, ziemniaki, makaron... no i nie jem po 18 :tak:

Seeya, co do mdłości to niestety nie potrafię pomóc - nie miałam.

Cześć Kochane!!Dzięki za gratulacje!!:-):-)
Na razie tylko wpadłam się przywitać, bo..nie umiem siedzieć na tyłku:wściekła/y::-(:-(..
Jak trochę dojdę do siebie, to zdam Wam relację:-)..

Seeya - czyżbyśmy Ci tu wykrakały niespodziankę?:-)

Witaj Myszencja:)

jest nasza mamusia :-D jak się czujecie z Marysią?

reklama
Seeya ogromne gratulacje :laugh2: Niestety co do mdłości ci nie pomogę bo nie miałam w żadnej ciąży :tak:

A u nas dzień jak co dzień. Sprzątanie, młodszy śpi a starszy się nudzi. Pogoda do bani i tyle.

Ollcia a co u was słychać? Bartek zdrowy ? Chodzicie jeszcze na basen?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry