Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, wczoraj mi coś szwagierka gadała, że koło Multikina - po drugiej stronie "ronda" otwarli dla dzieci coś na kształt Figloraju czy coś takiego..;-):-)..
Słyszałyście już coś na ten temat?
byłam tam tydzień temu z małą i powiem szczerze że jestem zachwycona.... jest pięknie..... Monisia płakała jak musiałyśmy już iść.... wrócimy tam nie raz... ich strona www.bawialnia-dys.pl:-)hej hej mamuśkibyłam tam tydzień temu z małą i powiem szczerze że jestem zachwycona.... jest pięknie..... Monisia płakała jak musiałyśmy już iść.... wrócimy tam nie raz... ich strona www.bawialnia-dys.pl:-)
pozdrawiam Ala
Hej dziewczyny, co słychać?:-)
Jak Wam mija weekend?
My mamy odwiedzinki za odwiedzinkami..i przyuważyłam, że jak Marysia ma gości, to potem jest jakaś taka rozkojarzona, dłużej jest na cycu i gorzej zasypia..miałyście też tak przy Waszych dzidziach?
Buziaki

zawsze spał dwa razy po godzince, a teraz widzę że dwie to już dla niego za dużo, ale z kolei jedna chyba jeszcze za mało i popołudniu jest już marudny... chyba musimy prztetrwać ten okres, póki sobie tego jakoś nie ustawi ;-)
O porodzie już zapomniałam:-)..A Marysia słodziuteńka - dzisiaj mamy pierwszą wizytę u pediatry..ciekawa jestem,ile przytyłaWitam wszystkie mamy :-)
u nas juz ok mały jest już zdrowy, tylko zaczal ciagnac się za uszka a słyszalam ze to moze oznaczac n.p zapalenie jutro bede ub pediatry na kontroli wiec zapytam na szczescuie maly nie placze ;-)
maxwell jak poród? i jak marysia ? mój mały też był rozkojarzony ogolnie musialam go karmić w cichym spokojnym miejscu ;-)

..Biedna..Witam mamuśki:-)Parę dni się nie odzywałam ale złapały mnie wymiotyMyslałam że w drugiej ciąży ich uniknę,ale nic z tego
Mam nadzieję że do świąt mi przejdzie,bo uwielbiam barszczyk mojej mamy:-)

..wszystkie moje koleżanki, co drugi raz są teraz w ciąży narzekają na wymioty..

u nas juz ok mały jest już zdrowy, tylko zaczal ciagnac się za uszka a słyszalam ze to moze oznaczac n.p zapalenie jutro bede ub pediatry na kontroli wiec zapytam na szczescuie maly nie placze ;-)
Witam mamuśki:-)Parę dni się nie odzywałam ale złapały mnie wymiotyMyslałam że w drugiej ciąży ich uniknę,ale nic z tego
Mam nadzieję że do świąt mi przejdzie,bo uwielbiam barszczyk mojej mamy:-)
A Marysia słodziuteńka - dzisiaj mamy pierwszą wizytę u pediatry..ciekawa jestem,ile przytyła..