reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
Dziewczyny, wczoraj mi coś szwagierka gadała, że koło Multikina - po drugiej stronie "ronda" otwarli dla dzieci coś na kształt Figloraju czy coś takiego..;-):-)..
Słyszałyście już coś na ten temat?

hej hej mamuśki:-D byłam tam tydzień temu z małą i powiem szczerze że jestem zachwycona.... jest pięknie..... Monisia płakała jak musiałyśmy już iść.... wrócimy tam nie raz... ich strona www.bawialnia-dys.pl:-)

pozdrawiam Ala

Hej dziewczyny, co słychać?:-)
Jak Wam mija weekend?
My mamy odwiedzinki za odwiedzinkami..i przyuważyłam, że jak Marysia ma gości, to potem jest jakaś taka rozkojarzona, dłużej jest na cycu i gorzej zasypia..:eek::eek:miałyście też tak przy Waszych dzidziach?
Buziaki

Hej dziewczyny, co słychać?:-)
Jak Wam mija weekend?
My mamy odwiedzinki za odwiedzinkami..i przyuważyłam, że jak Marysia ma gości, to potem jest jakaś taka rozkojarzona, dłużej jest na cycu i gorzej zasypia..:eek::eek:miałyście też tak przy Waszych dzidziach?
Buziaki

hmmm, ja poprosiłam znajomych żeby przychodzili dopiero jak mały miał ok 3 tygodni.

u nas w porządku, Bartek biega jak szalony, wczoraj oczywiście nastroje mikołajkowe, były prezenty :tak:
a w sobotę byliśmy z mężem na ostatnich zakupach świątecznych i nawet nie chcę mysleć o sumie jaką wydaliśmy :szok:
Bartek chyba rezygnuje powoli z jednej drzemki... :sorry: zawsze spał dwa razy po godzince, a teraz widzę że dwie to już dla niego za dużo, ale z kolei jedna chyba jeszcze za mało i popołudniu jest już marudny... chyba musimy prztetrwać ten okres, póki sobie tego jakoś nie ustawi ;-)

Maxwell, Marysia jest naprawdę cudowna :tak:

Witam wszystkie mamy :-)
u nas juz ok mały jest już zdrowy, tylko zaczal ciagnac się za uszka a słyszalam ze to moze oznaczac n.p zapalenie jutro bede ub pediatry na kontroli wiec zapytam na szczescuie maly nie placze ;-)
maxwell jak poród? i jak marysia ? mój mały też był rozkojarzony ogolnie musialam go karmić w cichym spokojnym miejscu ;-)

Witam mamuśki:-)Parę dni się nie odzywałam ale złapały mnie wymioty:no: Myslałam że w drugiej ciąży ich uniknę,ale nic z tego:eek: Mam nadzieję że do świąt mi przejdzie,bo uwielbiam barszczyk mojej mamy:-)

Witam wszystkie mamy :-)
u nas juz ok mały jest już zdrowy, tylko zaczal ciagnac się za uszka a słyszalam ze to moze oznaczac n.p zapalenie jutro bede ub pediatry na kontroli wiec zapytam na szczescuie maly nie placze ;-)
maxwell jak poród? i jak marysia ? mój mały też był rozkojarzony ogolnie musialam go karmić w cichym spokojnym miejscu ;-)
O porodzie już zapomniałam:-)..A Marysia słodziuteńka - dzisiaj mamy pierwszą wizytę u pediatry..ciekawa jestem,ile przytyła:-D:tak:..

Witam mamuśki:-)Parę dni się nie odzywałam ale złapały mnie wymioty:no: Myslałam że w drugiej ciąży ich uniknę,ale nic z tego:eek: Mam nadzieję że do świąt mi przejdzie,bo uwielbiam barszczyk mojej mamy:-)
Biedna..:sorry::eek:..wszystkie moje koleżanki, co drugi raz są teraz w ciąży narzekają na wymioty..:confused2::sorry::sorry:

reklama

Bartek jak miał kilka miesięcy to zaczął ciągnąć się za uszka gdy był śpiący

ojej, życzę aby mdłości przestały Cię męczyć

A Marysia słodziuteńka - dzisiaj mamy pierwszą wizytę u pediatry..ciekawa jestem,ile przytyła:-D:tak:..

pochwal się koniecznie :tak:

u nas po staremu - Bartek broi na całego :sorry:
Autko jeszcze nie zrobione. Normalnie jakbym mogła to udusiłabym kogoś z tego Liberty Direct. Nie do pomyślenia jest dla mnie że nie dość że byłam poszkodowana w wypadku to ubezpieczyciel sprawcy robi problemy z wypłaceniem odszkodowania. Wyliczyli sobie że dostaniemy od nich 4000zł, a naprawa będzie kosztowała ok 8000zł :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry