reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
Aaaa:-):-), to faktycznie powodzenia..a jak Twój mężuś na Twoją dietę? Też zmieniasz mu nawyki żywieniowe?Czy tylko sama się męczysz?

Na razie cisza..tylko plecy mnie bolą od odkurzania;-):-D..

Ja już nie pamiętam co to@:-D:-D..Jak długo po porodzie czekałyście na pierwszą @?

sama, sama ;-) mężusiowi gotuję pyszności :tak:

co do @ to ja dostałam 9 miesięcy po porodzie

maxwell skoro tyle się męczysz a Marysia nie wychodzi,to na twoim miejscu dałabym sobie spokój i leniuchowała:laugh2: Wyjdzie jak bedzie miała ochotkę:-)

Ale mi się chce spać przez cały dzień,chociaz dziś było słoneczko to poszliśmy na spacerek:-) Damian w piaskownicy i na placu zabaw może biegać cały dzien,a na spacerku nogi go bolą:eek:

maxwell skoro tyle się męczysz a Marysia nie wychodzi,to na twoim miejscu dałabym sobie spokój i leniuchowała:laugh2: Wyjdzie jak bedzie miała ochotkę:-)

Ale mi się chce spać przez cały dzień,chociaz dziś było słoneczko to poszliśmy na spacerek:-) Damian w piaskownicy i na placu zabaw może biegać cały dzien,a na spacerku nogi go bolą:eek:
Właśnie tak stwierdziłam wczoraj wieczorem..:tak::-D:-D..zacznę się przejmować bardziej po sobocie;-)
Słoneczko działa na Ciebie usypiająco??:-D A w deszczowy czy pochmurny dzień jak jest?:-)

halo, :-)

oh god , dziewczyny, jakiego mamy kompa :szok: nasz laptop jest w serwisie i Olek przywiózł swojego starego... jakiś taki rozklekotany i muli :szok:

na diecie nadal się trzymam ;-)

Cześć kochane :-p
U nas z humorem ciut lepiej, tylko pogoda mnie dobija :cool2: Miało być piękne słonce a tu lipa.
Ollcia doskonale cię rozumiem co do starego kompa, mój nadaje się na złom ale dopiero w przyszłym roku będziemy go wymieniać. A teraz póki co w piątek bedziemy instalować kolejny system :confused2:
Maxwell trzymaj się, bo ta koncówka wykańcza, człowiek nie może się doczekać. No i ta niepewność kiedy się zacznie. Ale to już coraz bliżej waszego spotkania :laugh2:

ollcia trzymaj się,dasz radę:biggrin2:

maxwell zazwyczaj deszcz działa na mnie usypiająco,ale teraz chyba jest inny powód zmęczenia:wink: ale na razie nic nie powiem:cool:

marzenka ja dopiero co przedwczoraj znowu:wściekła/y: instalowałam system,ale o nowym kompie jak na razie mogę tylko pomarzyć:confused2:

reklama
dziewczyny, miałam dziś wypadek :-(:-( jechałam sobie autkiem i jakiś koleś wjechał we mnie :no::wściekła/y::wściekła/y: jego wina, wyjechał mi z podporządkowanej i nie ustąpił pierwszeństwa :wściekła/y: masakra :no: a policja przyjechała po 2,5 godz :szok::szok:
autko jest strasznie strzaskane, na pewno go nie zobaczę z 2 miesiące :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry