Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, gdyby nie Marysia i jej cycuś, to pewnie by tak było:-);-)..Ja jutro mam zadzwonić do przychodni i spytać, kiedy możemy na pierwsze szczepienia przyjść..ciekawe, czy Marysia będzie tak dzielna jak Wasze chłopaki:-)..Cześć
Oj cichutko, cichutko się zrobiło.
My po świętach fajnie, tyle że pogoda była do bani. Za to nadrabiamy teraz ze starszakiem na śniegu.
Ollcia dobrze, że Bartuś taki dzielny. My mamy w czwartek szczepienie i zobaczymy jaki będzie dzielny mój mężczyzna. ;-)
Buziaki![]()

Ja jutro mam zadzwonić do przychodni i spytać, kiedy możemy na pierwsze szczepienia przyjść..ciekawe, czy Marysia będzie tak dzielna jak Wasze chłopaki:-)..
A tak przy tych szczepionkach mi się skojarzyło - szczepiłyście Wasze dzieci na te nadprogramowe - rotawirusy, pneumo meningokoki? My nadal się zastanawiamy i nie wiemy, co zrobić..![]()

W sobotę byliśmy w kinie na Avatarze, świetny film
A niedzielę spędziliśmy w Krakowie 
Muszę pochwalić moją córcię, bo była bardzo dzielna
:-)..Zapłakała jedynie przy wkłuciu..dostała jedną szczepionkę - tą 5 w 1 w jedno udo, a na wzw typu B w drugie udo..Zważyłam ją też, no i nasz pączuś waży teraz 4150g, czyli służy jej cycuś
..
) widzenia..
..