- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
kurcze skąd tu tesco wytrzasnąć
:-(

Mysza1984
lalllalalala ;-)
ehhh u mnie tesco niby jest, ale co Ci Irlandczycy jedzą to głowa mała 
Dobrze, że jest ubogi polski dział, właśnie wysłałam mamę po michałki

Dobrze, że jest ubogi polski dział, właśnie wysłałam mamę po michałki

a ja zrobiłam sobie hamburgery
miały być dwa (ostatnie bułki ... ) B. stwierdził że głodny nie jest i nie chce....ale jak mu dałam posmakować .... to oddałam mu potem pół
i zjadłam kolejnego
więc 1,5 moje 0,5 jego
ale pyszności 
mela1986
Fanka BB :)
jejjj dziewczyny głodna jestem po przeczytaniu kilku stron tutaj

heh już,już budzę mężula może on wyczaruje dla nas jakieś pyyyszne śniadanko

co do słodkości to ja praktycznie wcale nie jeadłam przed ciążą za to codziennie jakies słone paluszki, chipsy albo coś takiego - a teraz odwrotnie
ale z tego się akurat cieszę bo czekoladka zdrowsza od tej chemii przeklętej
a mi się dziś szykuje samotny dzionek tj. mężusia nie będzie aż do późnego wieczora więc obiadek pewnie jakiś bezmięsny
może torcik naleśnikowo - szpinakowy ???? jakoś tak mnie natchło, a co
co do słodkości to ja praktycznie wcale nie jeadłam przed ciążą za to codziennie jakies słone paluszki, chipsy albo coś takiego - a teraz odwrotnie
a mi się dziś szykuje samotny dzionek tj. mężusia nie będzie aż do późnego wieczora więc obiadek pewnie jakiś bezmięsny
twilight
Hihi mnie się najbardziej podobały z IRL kanapki z chipsami i chipsy o smaku octuehhh u mnie tesco niby jest, ale co Ci Irlandczycy jedzą to głowa mała
Dobrze, że jest ubogi polski dział, właśnie wysłałam mamę po michałki![]()

Ja zawsze miałam ciągoty do słodkiego, ale strałam się z tym walczyć. Teraz w zasadzie nie ma dramatu. Raczej normalnie - jak mi się coś chce to zjem np 2 kostki gorzkiej czekolady i wystarcza.
Dziś na obiad schabowe! :-)
myszkowska
ja idę śniadankową pastę z jajek robić. Na obiadek placki ziemniaczane, a dosłowniej to placuchy, bo mąż sobie życzy takie na pół patelni hah 
myszkowska
ja uwielbiaaaaam <3 :-)
Mam nawet wariacje na temat np z tuńczykiem i kukurydzą z puszki. A na tym dużo dużo szczypiorku
Mam nawet wariacje na temat np z tuńczykiem i kukurydzą z puszki. A na tym dużo dużo szczypiorku

reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: