reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nadalko mąż mnie zabrał w zeszłym roku na Walentynki :) Hotel super, jedzenie dobre...tylko mysleliśmy, że w tam więcej barów czy czegoś otwartych będzie, ale wiadomo to zima i martwy sezon:) Ale i tak jedna kwiarnia była czy dwie otwarte i taka reustauracyjka czy dwie:)

reklama
Nadalko mąż mnie zabrał w zeszłym roku na Walentynki :) Hotel super, jedzenie dobre...tylko mysleliśmy, że w tam więcej barów czy czegoś otwartych będzie, ale wiadomo to zima i martwy sezon:) Ale i tak jedna kwiarnia była czy dwie otwarte i taka reustauracyjka czy dwie:)
to możliwe że jadłaś moją pastę :)

Zaszalałam dziś z drugim śniadaniem... Zrobiłam sobie kanapki z żółtym serem, wstawiłam je do piekarnika, a jak ser się rozpuścił zjadłam na ciepło jedną z dżemem z czereśni, drugą z miodem. Jak mi teraz dobrze! :-)

A ja zabieram się zaraz za pieczenie ciasteczek z ziarnami, zaprasza wszystkich zainteresowanych:) na pewno wystarczy!!

Zaszalałam dziś z drugim śniadaniem... Zrobiłam sobie kanapki z żółtym serem, wstawiłam je do piekarnika, a jak ser się rozpuścił zjadłam na ciepło jedną z dżemem z czereśni, drugą z miodem. Jak mi teraz dobrze! :-)

he przypomniało mi się że przedwczoraj też tak robiłam tylko że z pomidorem i jak wyjmowałam z piekarnika to się oparzyłam i mi bułka spadła górą na blaszkę :/ :-D

jaa dziś na śniadanko grzaneczka z jajkiem i pomidorkiem!
potem zjem ruskie, bo jeszcze trochę zostało...
a jak M. przyjdzie to zrobimy jakiś obiadek tradycyjny - schabowy + ziemniaczki +kiszony ogór ;D
ogólnie wykańczamy lodówkę kompletnie, bo na weekend wyjeżdżamy, a zakupki się zrobi w pon! :tak:

tradycyjny schabowy, ann mój T. mógłby jeść go codziennie:):)
a ja właśnie wszamałam sobie ciacho i fantazję bo do obiadu bym nie dotrzymała:):) u nas dziś biały barszczyk z białą kiełbaską i jajeczkiem, a niech będzie tak już wielkanocno - wiosennie:)

a ja zmieniłam plan i chyba zjem pierogi z truskawkami, albo pozostanę przy chińczyku z krewetkami:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry