reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a ja właśnie jem bułeczki śniadaniowe z biedry z jogurtem, mała rzecz a cieszy:-D a na obiad dokończę wczorajszy tylko w mniejszej proporcji a jutro chyba warzywa chińskie z krewetkami, bo czuje się już "zapchana" jedzeniem choć od tygodnia waga stoi, ale ja czuje, że za dużo tych zapychaczy trzeba coś dla zdrowia zrobić:-)

postanowiłam- koniec obżarstwa, przez to siedzenie w domu tylko jem a jak zjem myślę co by tu zaraz zjeść. Poszłam na zakupy ciuchowe dla mnie i wyglądam już jak słonio-hipopotam z wielkimi cycami, w niczym nie wyglądam dobrze, ale mam doła:-:)-(.

zyrraffka - u mnie to samo, tak zachwiane proporcje, że szkoda gadać. Biodra dzisiaj 108 cm, brzuch ledwo 91 :baffled:
Dzisiaj na obiad będą ziemniaki, kalafior w bułce tartej, a że nie chce mi się mięsa rozmrażać, usmażę każdemu po jajku i będzie.

reklama
Az mi ślinka cieknie jak piszecie o tych obiadkach:) Mysza juz wiem na co mam ochote... kalafior:) o tak:)
My dzis mamy meza w domku to obiadek byla dobry:) pulpety z kurczaka w sosiku koperkowym, pire z ziemniakow i buraczki:)
zaraz pekne ale dobre bylo, nie powiem:)

teraz jakas kawka z T. i na spacerek chyba bo kg przybywa:) a T juz tydzien w domku to jak tak dalej poijdzie to bede miala nastepne 4 kg do przodu:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry