reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ann, Nadalka, a Wy te goląbki bez zawijania, to jak robicie?? Korzystacie z tych gotowych proszków??
 
ja zawijam :tak: i robię sama. bez proszków! a M. na szczęście zawsze chwali co ugotuję :tak:
 
Acha, czyli Ty robisz takie normalne gołąbki z zawijaniem :-D:-D:-D ja kiedys w sklepie widziałam "przepis na gołąbki bez zawijania" czy jakos tak i myślałam, ze takie robisz :-D i byłam ciekawa:-p
 
Wika, ja czasem robię takie bez zawijania, np wczoraj:-D
do mielonego dodaje startą kapustę białą- w proporcji pół na pół i do tego ryż albo i bez, przyprawy jak do zwykłych gołąbków. Smażę "gołąbki", potem dodaje koncentrat, przyprawy i już:tak:
 
popieram anna25, tylko ja kapustę najpierw parze z 10 minut, a sos robię na tym co mam zazwyczaj koncentrat przyprawki cebulka, czosnek, dolewam wody a na koniec zalewam troszkę jogurtem naturalnym albo śmietana i wrzucam delikatnie podsmażone a`la gołąbki i w sosie dusze pod przykryciem jakieś 10-15 minut:-)
 
reklama
nadalka - trzymam kciuki :D

Wiecie co dziewczyny, opatentowałam, żeeee całkiem nieźle zamiast wina do gulaszu smakuje grzaniec z ikei bezalko :tak: miałam butelkę z zimy jeszcze i przydała się dzisiaj idealnie.

A to moje jedzonko:

gulasz z ciastem.jpg

W smaku mistrz, ale troszkę przypaliłam ciasto, bo posmarowałam samym mleczkiem bez jajek :<
 
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry