- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nadalka a jak wyszły gołąbki? bo moje były pycha![]()
dla mnie bardzo smakowały.. jak jadłam to załapałam że moja mama takie robiła kiedyś tylko że bez ryżu.. a D. trochę kręcił nosem.. temu to nie dogodzisz

Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Wika, ja czasem robię takie bez zawijania, np wczoraj
do mielonego dodaje startą kapustę białą- w proporcji pół na pół i do tego ryż albo i bez, przyprawy jak do zwykłych gołąbków. Smażę "gołąbki", potem dodaje koncentrat, przyprawy i już

do mielonego dodaje startą kapustę białą- w proporcji pół na pół i do tego ryż albo i bez, przyprawy jak do zwykłych gołąbków. Smażę "gołąbki", potem dodaje koncentrat, przyprawy i już

popieram anna25, tylko ja kapustę najpierw parze z 10 minut, a sos robię na tym co mam zazwyczaj koncentrat przyprawki cebulka, czosnek, dolewam wody a na koniec zalewam troszkę jogurtem naturalnym albo śmietana i wrzucam delikatnie podsmażone a`la gołąbki i w sosie dusze pod przykryciem jakieś 10-15 minut:-)
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
cała przyjemność po stronie gołąbkówwidzę że zostałam wyręczona w odpowiedzi![]()

reklama
myszkowska
Fanka BB :)
nadalka - trzymam kciuki 
Wiecie co dziewczyny, opatentowałam, żeeee całkiem nieźle zamiast wina do gulaszu smakuje grzaniec z ikei bezalko
miałam butelkę z zimy jeszcze i przydała się dzisiaj idealnie.
A to moje jedzonko:

W smaku mistrz, ale troszkę przypaliłam ciasto, bo posmarowałam samym mleczkiem bez jajek :<
Wiecie co dziewczyny, opatentowałam, żeeee całkiem nieźle zamiast wina do gulaszu smakuje grzaniec z ikei bezalko

A to moje jedzonko:

W smaku mistrz, ale troszkę przypaliłam ciasto, bo posmarowałam samym mleczkiem bez jajek :<
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: