Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no i kabansy maczane w dżemie też całkiem całkiem tylko dzem musi być wisniowy.
ide na lody a co sobie będę żałować najwyżej we wrześniu biegi po 10 km i jakis aerobik kiedy mam sie obżerać jak nie teraz,
zeżarłam loda śmietankowego z wiśniowym sokiem w białej czekoladzie pycha ,potem kiełbaskajałowcowa a na koniec danon activia i już jestem szczęśliwa troche sie nałaziłam ale było warto :laugh:
A ja wlasnie wrocilam z pizzy i lodow. Pyszna 'picuszka' z salami, serem, szynka i pieczarkami a na deser lodziki - pychotka tez - orzechowe i waniliowe z krucha rureczka, hehe. Jestem totalnie przejedzona, no ale coz, nie bede sobie zalowac, haha
Hahah, dzisiaj post, wiec nie bierz sie za ekranik
Ja w pracy glodna siedze,bo sobie kupilam rano serek bieluch, actimela i drink monte, no i to pierwsze po otwarciu okazalo sie byc splesniale, wiec tym drugim i trzecim nie zaspokoilam mojego apetyciku A ze jestem w pracy dzisiaj sama, to nie mam jak wyjsc...Na szczescie do 14-tej to jakos wytrzymam
Karoo, to uzależnienie. Mogę Ci podać przepis na domową pizzę. Ja już mam chytry plan, że od razu po świętach sobię sama taką ugniotę (w ramach ratowania domowego budżetu) i upiekę ze 2 blachy, część zamrożę, a resztę zjem.... Ale ciiichooo...
A czy post obowiązuje kobiety w ciąży? Bo nie wiem, czy to na zdrowie wyjdzie naszym dzidziom, jak nie dostarczymy im wszystkich składników odżywczych...
Karoo, jak zjem drugie śniadanie, to umieszczę przepis na wątku "przepisowym". Nie mogę na głodniaka, bo dostanę takiego ślinotoku, że się jeszcze odwodnię, sama rozumiesz