reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki...

reklama
no i kabansy maczane w dżemie też całkiem całkiem tylko dzem musi być wisniowy.
ide na lody a co sobie będę żałować najwyżej we wrześniu biegi po 10 km i jakis aerobik kiedy mam sie obżerać jak nie teraz, :)

zeżarłam loda śmietankowego z wiśniowym sokiem w białej czekoladzie pycha ,potem kiełbaskajałowcowa a na koniec danon activia i już jestem szczęśliwa troche sie nałaziłam ale było warto :laugh:

A ja wlasnie wrocilam z pizzy i lodow. Pyszna 'picuszka' z salami, serem, szynka i pieczarkami :) a na deser lodziki - pychotka tez - orzechowe i waniliowe z krucha rureczka, hehe. Jestem totalnie przejedzona, no ale coz, nie bede sobie zalowac, haha :)

Hahah, dzisiaj post, wiec nie bierz sie za ekranik ;)
Ja w pracy glodna siedze,bo sobie kupilam rano serek bieluch, actimela i drink monte, no i to pierwsze po otwarciu okazalo sie byc splesniale, wiec tym drugim i trzecim nie zaspokoilam mojego apetyciku :) A ze jestem w pracy dzisiaj sama, to nie mam jak wyjsc...Na szczescie do 14-tej to jakos wytrzymam :)

Karoo, to uzależnienie. Mogę Ci podać przepis na domową pizzę. Ja już mam chytry plan, że od razu po świętach sobię sama taką ugniotę (w ramach ratowania domowego budżetu) i upiekę ze 2 blachy, część zamrożę, a resztę zjem.... Ale ciiichooo... ;)

A czy post obowiązuje kobiety w ciąży? ;) Bo nie wiem, czy to na zdrowie wyjdzie naszym dzidziom, jak nie dostarczymy im wszystkich składników odżywczych... ;)

Post nie obowiazuje kobiet w ciazy i karmiacych, wiec spokojnie jedz co chcesz :D

Przepis na pizze poprosze, co prawda mam i to na rewelacujna, ale zawsze z checia korzystam z innych, zeby zlapac smaki :D

reklama
Karoo, jak zjem drugie śniadanie, to umieszczę przepis na wątku "przepisowym". Nie mogę na głodniaka, bo dostanę takiego ślinotoku, że się jeszcze odwodnię, sama rozumiesz ;)

Do góry