• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zachciewajki :)

reklama
O Matko jakie drogie:szok: Tescie maja koło domu ogromne drzewo z czeresniami tylko ze co roku w kazdej jest robak ...

Drogie jak diabli ale pyszne...a te robaki właśnie są najgorsze...jak zobaczę jednego to już w danym roku czereśni nie jadam. A uwielbiam...
Najgorsze że przy takiej pogodzie ani truskawki ani inne owoce jakoś z cenami w dół nie polecą.

Na niezamieszkałej działce za moimi sąsiadami rosnie ogromne drzewo czereśnniowe i takich czereśni jak tam rosną ,nie jadłam nigdy w zyciu...;), więc czekam, aż spokojnie drzewko zaowocuje i będę sukcesywnie chodzic na szaberek...
Oczywiście ze sklepowych też zamierzam skorzystać ;) bo zapewne będą szybciej...
Myszka, zachcianki zachciankami, ale cena 40zł/kg jest dla mnie powalająca ;)

Oj a ja łakoma strasznie jestem. Kupiłam wkoncu ogórki małosolne i tylko jak wrocilsmy od lekarza to narobiłam sobie kanapek z pomidorkiem i ogorkiem a ze jest juz po 22 a ja własnie skonczyłam jesc to juz czuje ból brzucha z przejedzenia Zeby na noc tak sie napchac , taka stara taka głupia...:-p

kasiazar nie przejmuj sie ja tez zjadlam niedawno kolacje i sieobjadlam ale ogladalam KSD i zajadalam sie caly czas truskaweczkami i mam teraz taki brzuch jak w 7 miesiacu, heh. Ale co z tego ze ja jem jem jem i i tak nic nie tyje :P

reklama
Ja też ostatnio kupiłam całe kilo truskawek :) I o dziwo były naprawdę piękne, słodkie i czerwone :) Tyle ze ja sobie je oszczędzam :) Codziennie jedną miseczkę i reszta do lodówki :) A jeszcze takie z cukrem i gęstą śmietaną :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry