reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zachciewajki :)

reklama
ja wczoraj zjadłam pęczek rzodkiewki, dziś kupiłam następny, najlepiej jeść samą w plasterki na chlebku z masełkiem, dziś ją jeszcze na twarożek położyłam:-D

rany dziewczyny czy wy tez macie ogromny apetyt? normalnie zawsze jadłam kanapkę max dwie a teraz zjem 4 i mi mało :szok: Aż strach pomyśleć ile znów przytyję...

jak siedzę w domu od dwóch dni to jem jak głupia, albo z nudów albo nie wiem z czego, a jak wychodzę, coś załatwiam to momentalnie zapominam o jedzeniu, ale od tego pakowanie mieszkania i inne sprawunki więc może nie będę tak jeść

Ja od początku ciaży prawie jie mam apetytu choc ostatnio troszke lepiej...Na oddziale mam apetyt w domu gorzej...:baffled:

Przez ostatnie dni miałam większy apetyt co jest dziwne , bo jem zazwyczaj mało.
Dziś zachciało mi się pyzy z mięsem , mleko i kawę ,wiec wypiłam Anatola.

reklama
Do góry