Różyczka75
z ogrodu...
Mamo Madziu,hmm nawet do 6 m-ca moga trwać-ja tez była zalamana jak to uslyszałam, ale głowa do gory. Bardzo rzadko trwaja tak dlugo

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Tylko ogrzewanie brzuszka suszarka pomagalo i maly sie uspokajal i zasypial 
wg mnie kazde modyfikowane dzial podobnie, bez wzgledu na producenta... poza pepti i confort
Jesli chcesz zmienic podpowiem ze jest jeszcze Humana - ja ja uzywam ale ciezko dostac w sklepie, pytaj o nia w aptece, z tym ze w aptece kosztuje 22 zl a ja zaopatruje sie w Realu za 15zl
Bebilon bardzo drogi jest ale ponoc najlepszy
jednak ja na Humane nie narzekam :-)
Przerabane sama to przerabialam nam najlepiej pomogal masaz brzuszka i spanie na brzuszku bo tak latwiej mu bylo sie wypurtac az pielucha mu furczala
zeby gazy sie nie nazbieraly w ciagu dnia staraj sie podawac herbatke przeciw kolkom espumisan tez nie zaszkodzi dobra jest tez woda koperkowa. zycze wytrwalosci