Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
była chora to fakt a antybiotyki brała ok 10 lutego przez 10 dni!tYLKO jej nie swedzi ani nie piecze.stan zapalny jakiś,a chodzi na basen?albo brała ostatnio antybiotyk?możesz też podać priobiotyki,ważne czy też ma nieprzyjemny zapach,bo wtedy jest grzybica
Nie chodzi do przedszkola;(A czy dobrze wyciera sobie po sikaniu?? Moja ma czesto obszczypane wargi jak sie po sikaniu nie podciera w przedszkolu...
No muszę złapać mocz jutro i zanieść, własc]nie clotrimazol pomaga ale na chwile i zaraz z powrotem, wczoraj podmyłam ja tantum rosa, ale nie widzę poprawy!LEna jak się niepokoisz to zrób badanie moczu. U nas było to samo jakieś 2 tyg temu, tyle że Julka się skarżyła że ją pisia swędzi. Smarowałam clotrimazolem przez 2 dni ale nie pomogło więc posmarowałam pimafucortem (na recepte) i przeszło. Badanie moczu nic nie wykazało, wyszło idealnie, więc nie wiem od czego to swędzenie i zaczerwienienie było.