reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
dziękuje za pamięc!!
wróciłam, ale bez lokatorka:/, za to zbliza sie chyba owy
, bo śluzik piekny sie pojawia. ale chyba udalo mi sie wyluzowac, wiec psychicznie czuje sie ok, bez presji. ale nadzieja ogromna!!!!!!!!!
wróciłam, ale bez lokatorka:/, za to zbliza sie chyba owy
Elżbietko kochana może Ty potrafisz coś powiedzieć mi na temat moich wyników? Dziewczyny mówiły że znasz się na tym 
LH - 4.46 mIU/ml
FSH - 7.13 mIU/ml
Prolaktyna - 447 mIU/l
Badania robione były w 4 dc.
Jeżeli umiesz je zinterpretować to bardzo proszę o pomoc! Tak bardzo chciałabym mieć dzidzie...
No i mam nadzieję że w tym miesiącu nam wszystkim się uda, czego życzę Wam z całego serca!!!!!!
LH - 4.46 mIU/ml
FSH - 7.13 mIU/ml
Prolaktyna - 447 mIU/l
Badania robione były w 4 dc.
Jeżeli umiesz je zinterpretować to bardzo proszę o pomoc! Tak bardzo chciałabym mieć dzidzie...
No i mam nadzieję że w tym miesiącu nam wszystkim się uda, czego życzę Wam z całego serca!!!!!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
Ines , specjalnie dla ciebie strona z interpretacjami wyników badań: http://www.diagnostykalab.pl/pacjent/bad_specjalistyczne/p/spis_p.htm
Elżbietka
mother of two sons&angel
co do wypoczynku, to owszem, wypoczęlam, ale dzisiaj myslalam ze juz zapomnialam drogi do pracy albo ze cos innego sie stanie i nie bede musiala tam wrócic...
ael stało sie, znowu odliczam czs do wakacji/urlopu i do zafasolkowania
ael stało sie, znowu odliczam czs do wakacji/urlopu i do zafasolkowania
Elżbietko bardzo dziękuję za link!
Podobno średnie te moje badania ale nienajgorsze
Może uda mi się zajść w ciążę w tym cyklu... Bardzo bym chciała... zresztą pewnie jak każda z nas!
Trzymam kciuki by było jak najwięcej majowych dzidziusiów!
Podobno średnie te moje badania ale nienajgorsze
Może uda mi się zajść w ciążę w tym cyklu... Bardzo bym chciała... zresztą pewnie jak każda z nas!
Trzymam kciuki by było jak najwięcej majowych dzidziusiów!
reklama