reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

zaczynam starania...

Ja tez dziś zakupiłam wiesiołek:)..czekam az @ dobiegnie konca..angina minie..zregenerujemy się..i :):)no:)-będzie mały Konradek, badz Wiktoria..Julia:)

reklama
Elżbietko witaj!!! Jak tam podróż odpoczęłaś??? Jakie wrażenia???????
Dziewczyny ile kosztuje ten wiesiołek?????

No pewnie axxa, wiesiołek na pewno nie zaszkodzi, a może akurat przyniesie szczęście ;D To fajnie że masz zaufaną ginekolog, ja jestem na etapie poszukiwań. Chodzę do jednego już z 3 lata, ale nie do końca mi tam dobrze, czegoś mi brakuje.

axxa-daj znać jak się czegoś dowiesz od swojej gin na temat wiesiołka -może też sobie zakupie   ::) Ilinka ja również jestem na etapie poszukiwania dobrego gin a raczej w miare dobrego bo dobrego to u nas w mieście niestety nie ma  :(  -wybierać z resztą też za bardzo nie ma w czym jest ich pełno ale większość do bani  :mad:

Ojej ja bym chciała dobrego gina aby zaopiekował się moją przyszłą fasolką , ciekawe czy znajdę??? Chyba się pomodlę o pomoc w poszukiwaniach :)

Kurczę, normalnie wierzyć mi się nie chce, że tak ciężko jest się dostać na medycynę, jeszcze ciężej ją skończyć, tyle lat kucia a i tak mnóstwo konowałów zamiast lekarzy pracuje w przychodniach i szpitalach. Co jest grane? Dobrego lekarza to ostatnio ze świeczką trzeba szukać... tragedia :(

reklama
Prawda jest taka że większość dostaje się za pieniądze, kończą studia z ocenami 3 i rozpoczynają pracę z poczuciem że są wszechwiedzący. Niestety tylko połowa lekarzy jest z powołania. Reszta to zagrożenie dla społeczeństwa.

Do góry