reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

zaczynam starania...

reklama
Czesc Kochane!
Troszkę jestem zmartwiona. Robiłam badania w 4 dc i jakoś chyba nie najlepiej wyszły :(
LH - 4.46 mIU/ml
FSH - 7.13 mIU/ml
Prolaktyna - 447 mIU/l

Jeśli znacie się na tym to odpowiedzcie czy ta prolaktyna to nie za wysoka? Oraz co z LH i FSH... niby w normie ale ten stosunek nie do końca chyba dobry bo wychodzi 0.625...

Dzięki za ew. odpowiedź jeżlei któraś z Was się w tym orientuj. Tak bardzo chciałabym mieć już dzidzie!

Chyba będziesz musiała poczekać do powrotu Elżbietki, ona się na tym zna, dla mnie to tylko cyferki, a cyferek nie cierpię ;)

reklama
Do góry