Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kasiu!!!!!!!!!!!!!!!UWAZAJ NA SIEBIE!!!!! NIE strasz nas..martwię sie, czy wszystko ok już?Jestes pod stałą opieką lekarzy prawda?
Lalafu-witaj w naszym gronie!-Oczywiscie, jak wszystkim pozostałym-życze"zafasolkowania"Pozdrawiam!!!!!!
Lana, dzięki za dobre słowo.
Lalafu- witaj w naszej ekipie Pre testem się nie sugeruj, słyszalam od wielu osób, że mało wiarygodny. Poczekaj "cierpliwie" jeszcze trochę, trzymam kciku żeby @ nie przyszła i okazało się, że masz w sobie fasoleczkę.
Dziewczyny, coś mnie 'nosi" po całym domu, a powinnam leżeć :-[ umrę z nudów i nerwów na tym L4
idę spać, dobranoc
Dorka, chyba rownocześnie wysłałyśmy wiadomość
dzięki również za wsparcie. Już wszystko dobrze, jestem pod opieką lekarzy, niestety, bo nie są przyjemni Na kontrolę będę chodzić już do swojego gina, czuje się nieźle, tylko martwi mnie, bo nadal krwawie trochę, tak jak na @ a nie spytalam lekarzy czy może @ pojawić sie wcześniej bo jak wychodziłam ze szpitala to tylko plamiłam. Ale to pewnie znów moja wina :-[ bo zamiast leżeć to ja łażę po domu. Ale już się kładę. Dzięki za troskę, papa
Kasiu(ja Cię nie wyganiam), ale MARSZ DO ŁÓŻECZKA! :laughilnuj się i dbaj o siebie!!Niczego nie bagatelizuj!!!
Cmokasy dziewuszki..ja zaraz zmykam do ksiazek..
u nas tez sie dziś rozpadało..i ze mną odwrotnie-dzis miałam świetny humorek ;D..a jak swieciło słoneczko..cisnienie tragiczne i..fatalny humor samopoczucie.. ;D..Ach ta natura -kobieca
KASIENKO sorki straszne ,musimy cierpiec ale wiedz że wkoncu to się połaci. Dbaj o siebie rybenko!!! ;D Caluski OLIWKA Witam Lalafu ,a jak tam cycuszki bola , zrob teścik z rannego sik .Trzymam kciuki.