reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

zaczynam starania...

a ja to lubię imprezki... ja mam urodzinki w styczniu... imieninki w lipcu...a mężuś urodzinki w paźdzoerniku..a imieniny w grudniu..

reklama
No to szykuje się impra na całego ;D
Ja nie obchodzę imienin, bo w miaście z którego pochodzę nie obchodzi się, a tu gdzie mieszkam teraz raczej na odwrót- imieninki nie urodzinki :( Ale ja obstaję przy swoim... zresztą i tak nikt nie pamięta o moich imieninach, bo mam parę dni po ur.

moja imprezka troszkę się przesuneła... bo bedzie jutro... mam nadzieję że pogoda dopisze bo będziemy balowac na działce...:)

Nie ma mowy ja z sierpnia i straszniwe i ciągle marznę!!!! Aż mój mężulek czasami mi nie wierzy :)

Izabelka to masz tak jak ja!!Ja czasem nawet w lecie kaze piecyk podlaczyc bo mi sie zimno w nocy zrobi :) no a kaloryfery nie grzeja :)

reklama
Do góry