• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zaczynam starania...

No i chyba niestety nie jestem w ciąży :( Tym razem się raczej nie udało... Dzisiaj dostałam leciutkiego plamienia i czuję się na @ :(
Niepokoi mnie tylko fakt czy przez przypadek nie mam niedomogi fazy lutealnej. Robiłam w tym cyklu testy owulacyjne i wyszło że owulację miałam w 14 dniu cyklu a dziś mija dopiero 11 dzień a już mam jakieś plamienie. Czy to nie za wcześnie aby?
Czy wiecie jak trzeba brać luteinę (od którego do którego dnia cyklu) przy niedomodze lutealnej?
Pozdrawiam

reklama
axxa pisze:
Rusalka -w razie nie przyjdzie @ to testujemy razem..:)
Elżbietka - wiem co czujesz... ale jutro będzie napewno ok... mi pomagało wysłanie sms do męża z treścią-kocham Cię...
Ja już niestety nie testuję 12...@ dostałam 6...coż..wobec tego to w płodne dni byłam daaaleko od meża:)..rozlegulowana jestem potwornie przez te moje wyjazdy...[
i pisze:
No to rozpoczynają się starania na Dzidzię Majową:)
i ja też zamierzam dołączyć do majowych mamusiek:)..mój mąż też ilinko z maja..ale mamy podobnie- a my (mam nadzieję, ze nic nie pomyliłam)-obie skorpionice:)..Kiedyś mi się śniło, ze dzidzius przyjdzie na świat w maju..i nawet teraz tak mówiłam mężowi..że coś nie czuję tego kwietnia..by się udało..raczej obstawiam maj..no i niestety nie udao się-Maj owocnym miesiącem!!!!!!!!!!!!!!
Elżbietko-co u Ciebie słychać???:)

Witaj Rusałko :) Ja bym chciała dzidzię majową ;) Może się uda ??????????
axxa ja też czuję @ chyba nici z dzidzi, nie mam żadnych objawów, mam teraz ból jak przed@, tylko mąż mi wmawia że mi piersi urosły, ale ja nic nie zauważyłam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry