reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

karolina nie chcialam Cie przestraszyc :-( Ja tez myslalam ze to jajnik mnie boli ale poszlam do lekarza bo sie przestraszylam ze cos nie tak a tam mi pokazal serduszko dziecka to byl 6/7 tydz i powiedzial ze wszystko ok i ze bol ktory odczuwam jako bol jajnika nim nie jest to macica sie rozciaga zeby dzidzia miala wiecej miejsca do brykania :-) wiec spokojnie kochana napewno jest wszystko dobrze a stresem sobie nie pomagasz :-)

reklama
wiem bobo, wiem... muszę wyluzować i sie uspokoić- to dla Hubcia teraz bardzo ważne ;)
ponadto idiotka czytałam wlaśnie o statystykach poronień i znów zawirowalo przed oczyma. o matko!!! czy ja się w końcu uspokoję? :)))
przecież musi być dobrze ;)

Karolina ja to już pisałam kilka razy, rozumiem Cię. U mnie cały czas bol jajnika lub jakby jajnika, i dół brzucha.
Lekarz twierdzi, że to więzadla macicy, w każdym razie mi na początku 6 tygodnia nic nie znalazł, znaczy nie wykrył jeszcze ciąży. Tak naprawdę to pewnie zależy od osoby i ciązy, kiedy co i jak, na pewno usg szybciej znajdą niż ręką.
I przestań się zamartwiać bo i ja zaczynam!

laski jak zaraz wam nakopie to dopiero bedziecie mialy powod do jeczenia :wściekła/y: jestescie w ciazy i zamiast sie nia cieszyc to szukacie zla, wiem ja tez tak mialam ale to niedobrze tak bo dzidzi sie tykm nie pomaga. wiec badzcie dobrej mysli i bez pesymizmow mi tu :-)
polisia kiedy masz kolejna wizyte u lekarza? dzidzi jeszcze nie widzialas? jak sie czujesz?

Bobo miałam przyjść po ok. 3 tygodniach czyli ok. 25, ale nie wytrzymam i pewnie skoczę 20, albo wyjdę z siebie.
Ogólnie nic mi nie jest, ból jajników/więzadel, podbrzusza, a dzisiaj troszkę mi się zrobiło gorzej jak jadłam kanapkę to cieszyłam się jak głupia :p
ale ogólnie nic mi nie dolega, poza tym, że chciałabym wiedzieć, że jest OK :)

Karolinka jak pójdziesz tego dnia co mówisz to serudnio juz powinno sobie pykać :) wiem ze sie martwisz ale proszę nie szalej, Nie masz podstaw aby mysleć zle, ze moze to pozamaciczna albo ze sie stanie coś złego, to Ci nie pomaga w niczym a tylko zasłania radość jaką powinnaś czuć !!!!!!! widzisz ja tez sie tak martwiłam przed wizytą bo myslałam ze tam nic nie ma, a teraz........ juz jest inaczej, bo wiem ze nie mam wpływu na to , robię to co muszę , uwazam na siebie, biorę luteinę i głaszcze brzuszek bo wiem ze maleństwo tam jest całe i zdrowe, i TY tez tak mysl ze rośnie w Twoim brzuszku owoc waszej wspaniałej miłości i że za 8 miesięcy bedziecie ten "owoc" tulić w ramionach :)

hehe ja tez sie cieszylam jak mialam zachcianki albo cos mi dolegalo bo wiedzialam ze dizdzia wojuje no ale nie zawsze w prawidlowej ciazy sa objawy wiec nie ma co sie sugerowac. wazne by byl;o wszystko ok z obajawami czy tez bez nich.
kurde jak ja juz chce @ dostac. tempka 37.1 wiec poki co chyba nie ma szans na nia :-(

ja na szczescie w dniu swojego slubu nie mialam @ ufff na szczescie ja sie strsuje ;/ nie moglam isc do ginka a w nocy strasznie mnie boli podbrzusze i nie moge spac ;/

reklama
bobo- kop ile wlezie- może mi się przyda i postawi mnie do pionu.
ja u lekarza nie byłam jeszcze i mam zamiar iść dopiero za dwa tygodnie to będzie 6 tydz i 5 dzień, więc powinno być już cokolwiek widać.
teraz obmyślam plan niespodzianki dla rodziców :) w końcu trzeb aim będzie powiedzieć. moi sie nie mogą doczekać pierwszego wnusia, więc się ucieszą, a teściowa zapewne przejrzała prezent mojego męża schowany w pokoju i już wszystko wie :)))

ilonka- hmmmm pamiętam doskonale jak panikowałaś i jak Cię stawiałam do pionu dokładnie jak Ty mnie teraz więc... :))) musi być przecież dobrze ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry