reklama

Zaczynamy staranka :)

juz jestem...wpadła do mnie koleżanka, ale na szczęście tylko na krótko :sorry2:

ja czuję że hormony u mnie działają bo chodzę nabuzowana i wszystko mnie wkurza, właściwie mam tak od wczoraj wieczorem... jednak chyba @ idzie bo ja taka wkurzona to zawsze przed @ . Zdołowałyście mnie że ten plemnik nie ma szans przy seksie codziennie i teraz już straciłam nadzieje :-(

ja miałam kiedyś w ciąży jeszcze fajny kolorek włosów, musiałabym poszukać jakieś zdjęcie to może wam się spodoba bo robiłam sama farbą sklepową :sorry2:

reklama
Losiczka no ty nie wrzucials na szalonych swojego zdjecia a chcialabym zobaczyc ta twoja kitke :tak:
Agnes na szalonych jest moje zdj i dalej mam taki sam ;-)
cos nie moge wejsc na ten adres :confused:

Katy ja miałam taki kolor włosów, polecam Ci farby fryzjerskie np. Matrix :) ja miałam 8cc o ile pamiętam i rozjasnianie do tego chyba 9 lub 12% :))

Katy Garnier 100% kolor kolor 746 100-Color-746-czerwona-miedz-28047-big.jpg

Kochane a ja z innej beczki,potrzebuję coś,jakiś kurs,książkę do szybkiej nauki i opanowania j.angielskiego,wiem ze samemu nie łatwo,jakies podstawy mam a najlepiej byłoby z kims kto dobrze po angielsku rozmawiac bo w taki sposób chyba najszybciej,ale jak cos wiecie w tym temacie to proszę o pomoc :-)

Malami nie wiem, jak a angielskim, ale włoskiego i francuskiego uczyłam się sama z kursów PONS np. francuski w 3 miesiące, trzeba być konsekwentnym ale da się :)

reklama
He he he musze cos ze soba zrobic, zmienic zeby poczuc sie troche lepiej i nabrac powera do zycia....od jutra cwiczenia i dieta a tak za dwa dni farbowanie wlosow i moze drastyczne sciecie na krotko.........znudzilam sie sama sobie a ze mnie duszyczka niespokojna wiec lubie czasami zaszalec .....mnapisalam do mojej starej fryzjerki ktora zjechala do Pl zeby mi podpowiedziala farbe bo zna moj kolor i wie jak sie je farbuje....zobaczymy co poradzi
DZIEKI DZIEWCZYNY ZA PODPOWIEDZI

Malami ogladaj filmy z tlumaczeniem pod spodem i sluchaj lub ogladaj angielska tv no i moze kurs Callana.... opiera sie na gadaniu i walkowaniou slow zdan w kolko.....bo najlepiej by bylo z kims sie uczyc i prubowac porozumiewac sie nawzajem po ang

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry