ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
witam
madlen Jaś juz super
mamunia wyleczyła synusia sama
Katy ojjjjjj bedzie cięzko go nie udusić ze szczęścia
tak sie stęskniłam
poza tym gatunek jeden ostatnio pyta sie czy mnie pozna i czy ma juz obmyślać jak poszerzać futryny w mieszkaniu
pieron jeden
co do choróbska to musze coś chyba kupić w aptece bo na czosnek jakos nie mogę patrzeć teraz łeeeeeeeee.....
Viola naprawdę piekne ubranka, no i po co wydawać majątek na nowe jak za grosze takie śliczne sie kupi, ja sama bede szaleć pewnie niebawem ale poczekam moze , najpierw poznam płec
ale unisex mozna kupić juz
Suonko ja bym wybrała termin na lato bo w wiesz jak to jest w zimę, bedziesz musiała miec jakiś biały kożuszek czy coś zmarzniecie pewnie tylko a tak to wyskoczysz w sukieneczce np z bolerkiem i luz
Ja brałam slub w lipcu a zaczeliśmy załatwiać w listopadzie orkiestre sale itd, choc było cięzko bo my chcieliśmy KONIECZNIE brac ślub 19 dnia miesiąca oczywiscie w lato, a tam gdzie nam sie podobała sama nie było np `19 lipca czy 19 sierpnia wolnego, ale udało sie w koncu
bo MY mamy straszny sentyment do liczby 19 i dlatego, towarzyszy nam od samego poznania sie nawet nr mieszkania i bloku mamy 19
hihi POWAŻNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Losiczka - kupuj test i rób bo z tego co widzę jest dzidzia
no i trzymam kciuki za badanie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
yyyyyyyyy no i nie wiem co miałam napisać jeszcze
Karolina zdrówka !!!!!! mnie juz 2 razy bierze w ciązy choróbsko
byle do wiosny 
madlen Jaś juz super
Katy ojjjjjj bedzie cięzko go nie udusić ze szczęścia

co do choróbska to musze coś chyba kupić w aptece bo na czosnek jakos nie mogę patrzeć teraz łeeeeeeeee.....

Viola naprawdę piekne ubranka, no i po co wydawać majątek na nowe jak za grosze takie śliczne sie kupi, ja sama bede szaleć pewnie niebawem ale poczekam moze , najpierw poznam płec
Suonko ja bym wybrała termin na lato bo w wiesz jak to jest w zimę, bedziesz musiała miec jakiś biały kożuszek czy coś zmarzniecie pewnie tylko a tak to wyskoczysz w sukieneczce np z bolerkiem i luz
Ja brałam slub w lipcu a zaczeliśmy załatwiać w listopadzie orkiestre sale itd, choc było cięzko bo my chcieliśmy KONIECZNIE brac ślub 19 dnia miesiąca oczywiscie w lato, a tam gdzie nam sie podobała sama nie było np `19 lipca czy 19 sierpnia wolnego, ale udało sie w koncu

Losiczka - kupuj test i rób bo z tego co widzę jest dzidzia
yyyyyyyyy no i nie wiem co miałam napisać jeszcze

Karolina zdrówka !!!!!! mnie juz 2 razy bierze w ciązy choróbsko